ETNeo

Üyecik
Sistemim: Ryzen 5 1600 işlemci, RX 6600 ekran kartı, 16 GB RAM.

Son zamanlarda özellikle FC 26’da çok fazla drop yaşamaya başladım. FPS yüksek ama drop giriyor. Diğer oyunlarda da benzer sorun oluyor. WD 480 GB SSD’yi 4 senedir kullanıyorum. CrystalDiskMark sonuçlarını da ekledim. Anlamadığım için size sormak istedim. FPS dropların SSD’den kaynaklandığını düşünüyordum. CPU’yu Ryzen 5 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba sorun CPU’dan da olabilir mi? Toplamda 85 TB veri yazılmış.

1759518094754.webp

Ben kaç yıllık harddiskte oynuyorum ssd'de çok büyük bir problem yoksa eğer ondan olduğunu düşünmüyorum. İlk önerim internet bağlantısıyla alakalı olabilir. İkincisi dediğin gibi işlemciyle alakalı olabilir.

Sistemim: Ryzen 5 1600 işlemci, RX 6600 ekran kartı, 16 GB RAM.

Son zamanlarda özellikle FC 26’da çok fazla drop yaşamaya başladım. FPS yüksek ama drop giriyor. Diğer oyunlarda da benzer sorun oluyor. WD 480 GB SSD’yi 4 senedir kullanıyorum. CrystalDiskMark sonuçlarını da ekledim. Anlamadığım için size sormak istedim. FPS dropların SSD’den kaynaklandığını düşünüyordum. CPU’yu Ryzen 5 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba sorun CPU’dan da olabilir mi? Toplamda 85 TB veri yazılmış.

Eki Görüntüle 189874
İşlemciniz ısınıyor olabilir belki.