Grafikleri menüden sistemime göre ayarlıyorum fakat maça girdiğimde inanılmaz bir kasma oluyor. Maçın içinde girip baktığımda kendi kendine oyun ultraya almış her şeyi. Kaç gündür oynayamıyorum bu sıkıntı yüzünden. Çözümü olan var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?mertjr
Başarılı
Bende her girdiğimde tekrar ayar yapıyorum.Grafikleri menüden sistemime göre ayarlıyorum fakat maça girdiğimde inanılmaz bir kasma oluyor. Maçın içinde girip baktığımda kendi kendine oyun ultraya almış her şeyi. Kaç gündür oynayamıyorum bu sıkıntı yüzünden. Çözümü olan var mıdır?
Tuhaf bir durum daha var teknik direktör kariyerinde hiçbir futbolcu ile sözleşme uzatamıyorsun FC 25 daha iyi idi bu konuda.
ryz
Uzman
Nvidia kullanıyorsanız Nvidia Experience üzerinde otomatik optimizasyon ayarını devre dışı bırakın.Grafikleri menüden sistemime göre ayarlıyorum fakat maça girdiğimde inanılmaz bir kasma oluyor. Maçın içinde girip baktığımda kendi kendine oyun ultraya almış her şeyi. Kaç gündür oynayamıyorum bu sıkıntı yüzünden. Çözümü olan var mıdır?
@Noxy06
Kapalı zaten hocam.Nvidia kullanıyorsanız Nvidia Experience üzerinde otomatik optimizasyon ayarını devre dışı bırakın.
@Noxy06
ryz
Uzman
Settings dosyasını salt okunur yapın. Belgeler içerisinde bulunuyor olması gerekiyor tam dosya konumunu bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapıyorum ama kendi kendine tekrar o tik kapanıyorSettings dosyasını salt okunur yapın. Belgeler içerisinde bulunuyor olması gerekiyor tam dosya konumunu bilmiyorum.
ryz
Uzman
Direkt klasörü salt okunur yapın.Hocam yapıyorum ama kendi kendine tekrar o tik kapanıyor
EA üzerinde optimize et ayarı varsa onu da kapatın.
Steam üzerinden de cloud save kapatın.
ferhatsoylu
Üyecik
Hocam yapıyorum ama kendi kendine tekrar o tik kapanıyor.
Nasıl çözdünüz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347