Lemrado

Uzman
Merhaba, dün hevesle indirdiğim oyunda görselde göründüğü gibi bir sorun yaşıyorum. Oyuncu sadece o çizgi boyunca koşuyor ve kontrol edemiyorum. Ayarlardan birçok şeye baktım ama çözemedim, çözümünü bilen var mı?

1760005041033.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu görselde anladığım kadarıyla kontrol farende gözüküyor. Ayarlarda "Kontrolcü" tarafını kurcaladın mı?

Gamepad kullanıyorsan ne kullanıyorsun, bağlantın ne durumda? Bunları da belirtir misin.

Bu görselde anladığım kadarıyla kontrol farende gözüküyor. Ayarlarda "Kontrolcü" tarafını kurcaladın mı?

Gamepad kullanıyorsan ne kullanıyorsun, bağlantın ne durumda? Bunları da belirtir misin.
Önce kontrolcü ile denedim, Fantech Shooter III ilk maçımda sorun olmadı sonra böyle bir sıkıntı oldu, kontrolcü ayarlarında epey uğraştım sonra klavye ile denedim kontrol seçeneğini sadece klavye olarak ayarladım ama yine aynı hocam.

Önce kontrolcü ile denedim, Fantech Shooter III ilk maçımda sorun olmadı sonra böyle bir sıkıntı oldu, kontrolcü ayarlarında epey uğraştım sonra klavye ile denedim kontrol seçeneğini sadece klavye olarak ayarladım ama yine aynı hocam.

Güncelleme sonrası bozdular sanırım aynı durum bende de var şu anda.

Klavye ve fareyi devre dışı bırakıp deneyince Gamepad'i 1. seçenek olarak görüyor mu? Klişe olacak ama oyun dosyalarının doğruluğu tam mı? FIFA oynarken ne hikmetse bu oyun dosyaları bir anda eksiliyor.

Klavye ve fareyi devre dışı bırakıp deneyince Gamepad'i 1. seçenek olarak görüyor mu? Klişe olacak ama oyun dosyalarının doğruluğu tam mı? FIFA oynarken ne hikmetse bu oyun dosyaları bir anda eksiliyor.
Kariyer modunda oluyor hocam bende arkadaşla aynı sorun normal santra vs yapınca olmuyor mesela.

Evet bağladığımda 1. seçenek olarak görüyor gamepad’i ama değişen bir şey olmuyor. Dosya doğrulama yapacağım şimdi. Arkadaş sadece kariyerde oluyor demiş ama bende her türlü oluyor nerede olduğu fark etmiyor

Yok hocam

Düzenleme: Son gelen güncellemeden sonra böyle bir sıkıntı yaşanmıyor ama şimdi de kariyer modunda kontrol seçeneğiniz ne olursa olsun oyuncuyu hareket ettirmek mümkün değil. Oyun hatalarla dolu, hevesle aldığım oyunu birkaç santra maçı haricinde hiç oynayamadım.

Son düzenleme: