Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesern

Uzman
1766601777031.webp

Oyunu yeni aldım, transfer marketini açmak istiyorum.
Şunun gibi 2 görev daha var, bu görevleri yapmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü bana ne yapacağımı söylemiyor. Transfer marketinden ban falan mı yemişim? Ek olarak 1 rush maçı, 3 squad battles maçı ve 10 maçta rivals oynadım ona rağmen bu görevlerde ilerleme olmadı.

@Drivefast @BerkayZ87

Son düzenleme:
Çözüm
@Mesern, normalde "Ödüller" gözükmesi lazım ama gözükmeme sebebi öncesinde bu sekmeyi açmak için başka görevleri de yapma zorunluluğunun olması.

5567160.400000095_20251225012644_1.webp

Zaten o bahsettiği görevi yaptığında "Ödüller" sekmesinde kullanabileceğin şeyi sana kendisi veriyor oyun.
Eki Görüntüle 213078

Oyunu yeni aldım, transfer marketini açmak istiyorum.
Şunun gibi 2 görev daha var, bu görevleri yapmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü bana ne yapacağımı söylemiyor. Transfer marketinden ban falan mı yemişim? Ek olarak 1 rush maçı, 3 squad battles maçı ve 10 maçta rivals oynadım ona rağmen bu görevlerde ilerleme olmadı.

@Drivefast @BerkayZ87
Birleşik birkaç görevi var sanırım onları tamamlarsan açılacaktır.

"Geliştirmeler" sekmesindeki "Ödüller" kısmında bulunan yükseltmeleri yapacaksın. O yükseltmelerin de görevleri var, "1 maç at" gibi. Onları yapınca market belirli bir süre sonra açılıyor.
Teşekkürler, "Uyanık Ol" isminde olan yükseltmeyi gördüm fakat bu 5K coin istiyor. Normalde ne bileyim eski FIFA'larda transfer marketi açmak ücretsiz değil miydi ve sadece "Uyanık Ol" yükseltmesini yapmam yeterli mi?

1766605696164.webp

En altta ücretsizleri de var, onları yapsam olmaz mı?

"Geliştirmeler" sekmesindeki "ödüller" kısmında bulunan yükseltmeleri yapacaksın. O yükseltmelerin de görevleri var, "1 maç at" gibi. Onları yapınca market belirli bir süre sonra açılıyor.

Dediğiniz gibi geliştirmeler kısmına girip bir tane ücretsiz geliştirmeyi tamamladım fakat o görevler hala kilitli.

Görevlerin ismi: "Doğru Yoldasın", "Hemen Başla" ve "Keşif Yap".

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mesern, normalde "Ödüller" gözükmesi lazım ama gözükmeme sebebi öncesinde bu sekmeyi açmak için başka görevleri de yapma zorunluluğunun olması.

5567160.400000095_20251225012644_1.webp

Zaten o bahsettiği görevi yaptığında "Ödüller" sekmesinde kullanabileceğin şeyi sana kendisi veriyor oyun.

Çözüm

Eki Görüntüle 213129

1766688528085.webp

Sonunda açtım hocam teşekkürler, fakat 1 gün 23 saat banlı açıldı neden? Teklif/satın alma eylemleriyle ilgili sınıra ulaştın hatasını vermekte.