10710 57

Başarılı
Yer
富士山(Mount Fuji)
Serinin yeni oyunu FC 27, yaklasik yarim saat oncesinde ön siparise acildi.

Oyuna Türkiye server gelmesi ve beraberinde getirdigi ping azalışı nedeniyle şans verilebilir gibi duruyor. Almak isteyenlere iyi oyunlar.

Tahmini çıkış süresi 25 Eylül 2026.

Ben FIFA 22’den beri FC26’ya kadar kariyer modu oynayan birisiyim. Kariyer modunda güzel değişiklikler var mı? İnşallah bu sene gerçekten emek verilmiş yenilikler vardır. Acaba bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Ben FIFA 22’den beri FC26’ya kadar kariyer modu oynayan birisiyim. Kariyer modunda güzel değişiklikler var mı? İnşallah bu sene gerçekten emek verilmiş yenilikler vardır. Acaba bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Tek bildigim Gta 5 tarzi bir role-play olayinin olacagi. Ne kadar dogrudur orasini bilemiyorum.

Ben FIFA 22'den beri FC26'ya kadar kariyer modu oynayan birisiyim. Kariyer modunda güzel değişiklikler var mı? İnşallah bu sene gerçekten emek verilmiş yenilikler vardır. Acaba bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Değişiklikler oldu sanırım. İnternette röportaj, reklam anlaşmaları ve sosyal medya gibi özellikler geliştirildi yazıyor.

Kariyer modunda güzel değişiklikler var mı?
Teknik direktör kariyerinde FC 25'ten beri devam eden bir bug var. Tarihte ilerlerken maçlar oynanmadan önce sağ taraftaki sosyal medya kısmında sonucu gösteriyor. Maç oynanmadan önden gösteriyor yani sonucu size. Umarım şunu FC 27'de düzeltmişlerdir.

İndirimde 15-20 dolara düşerse alırım.

Standart ile Ultimate arasında satın alıma değecek güzellik yok. Yalandan bir tane ikon/hero paketi veriyorlar oh ne güzel. Paketi şişkin göstermek için FC26'da ikonun olacak diyor. Oyun bitti aga 2 aya yenisi çıkıyor gelmiş FC 26'da kart veriyor.

Fragmanda yeni bir özellik göstermişler ama ne kadar detaylı bilemedim. EA şaşırtır bizi umarım.