cento06

Çalışkan
FIFA 23'te de böyleydi, FC 24'te de aynı sorun var. Acaba bu durum PC’ye zarar verir mi, merak ediyorum. Şöyle bir şey oluyor tam olarak:

Aynı sorun offline için de geçerli. İnternetle alakasız bir durum yani. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@ryz, hocam şu anda oyunu sildim tekrar indiriyorum yüzde 76 da inince atacağım.
1759322883972.webp

@Xbox 360E, hocam DDU'ya gerek var mı aslında NVIDIA'dan temiz kurulum yapıyorum da o önceki driverı siliyor zaten sanırım.
Bir de dün NVIDIA yeni driver yüklemiş ilk onu mu denesem?

aynı zamanda bu arkadaş benimle aynı sorunu yaşayıp şöyle bir çözüm bulmuş. Fakat ne yaptığını anlamadım sizce denenir mi?

@Xbox 360E, hocam DDU'ya gerek var mı aslında NVIDIA'dan temiz kurulum yapıyorum da o önceki driverı siliyor zaten sanırım.
Bir de dün NVIDIA yeni driver yüklemiş ilk onu mu denesem?

aynı zamanda bu arkadaş benimle aynı sorunu yaşayıp şöyle bir çözüm bulmuş. Fakat ne yaptığını anlamadım sizce denenir mi?

İşe yarayabilir.

Bir kez denedim yaptığı tarzda bir şey ama oyuna girmiyordu veya ben yanlış yaptım. Ben en iyisi grafik ayarlarını atayım oyun inmek üzere zaten.

@Xbox 360E, tamam hocam onu da deneyeceğim.

@ryz, @Ömer_Yeter,

1759324726343.webp

1759324758179.webp

Hocam varsayılan ayarlar buymuş.
Bu arada dikey senkronizasyonu kapatınca görüntü yırtılamaları oluyor çok fazla.
Ve aynı zamanda SS'lerden sonra DirectX hatası verip oyundan attı.
Ve oyun FC 24 bu arada.

Son düzenleme: