C cento06 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 5 1 Ekim 2025 #1 FIFA 23'te de böyleydi, FC 24'te de aynı sorun var. Acaba bu durum PC’ye zarar verir mi, merak ediyorum. Şöyle bir şey oluyor tam olarak: Aynı sorun offline için de geçerli. İnternetle alakasız bir durum yani. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
FIFA 23'te de böyleydi, FC 24'te de aynı sorun var. Acaba bu durum PC’ye zarar verir mi, merak ediyorum. Şöyle bir şey oluyor tam olarak: Aynı sorun offline için de geçerli. İnternetle alakasız bir durum yani. Çözümünü bilen var mı?
KS KS C cento06 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 5 3 Ekim 2025 #31 @BirForumcuKişi, hocam gerçekten işe yaradı. Sizi tebrik etmek lazım böylesine çözümsüz bir soruna nasıl bu kadar kolay çözüm buldunuz? @BirForumcuKişi, hocam tekrar olmaya başladı. Son düzenleme: 3 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
@BirForumcuKişi, hocam gerçekten işe yaradı. Sizi tebrik etmek lazım böylesine çözümsüz bir soruna nasıl bu kadar kolay çözüm buldunuz? @BirForumcuKişi, hocam tekrar olmaya başladı.
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 4 Ekim 2025 #32 cento06 dedi: @BirForumcuKişi, hocam gerçekten işe yaradı. Sizi tebrik etmek lazım böylesine çözümsüz bir soruna nasıl bu kadar kolay çözüm buldunuz? @BirForumcuKişi, hocam tekrar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Her girişte fcsetup dosyasını sildin mi? Artı 0 Eksi
cento06 dedi: @BirForumcuKişi, hocam gerçekten işe yaradı. Sizi tebrik etmek lazım böylesine çözümsüz bir soruna nasıl bu kadar kolay çözüm buldunuz? @BirForumcuKişi, hocam tekrar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Her girişte fcsetup dosyasını sildin mi?
KS KS C cento06 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 5 4 Ekim 2025 #33 @BirForumcuKişi, evet, girmeden önce siliyorum öyle giriyorum yani öyle yapmam gerek değil mi? Artı 0 Eksi
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 4 Ekim 2025 #34 cento06 dedi: @BirForumcuKişi, evet, girmeden önce siliyorum öyle giriyorum yani öyle yapmam gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyorum hocam oyunu silip tekrar yükleyin başka bir şey gelmiyor aklıma. Artı 0 Eksi
cento06 dedi: @BirForumcuKişi, evet, girmeden önce siliyorum öyle giriyorum yani öyle yapmam gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bilmiyorum hocam oyunu silip tekrar yükleyin başka bir şey gelmiyor aklıma.
KS KS C cento06 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 5 4 Ekim 2025 #35 @BirForumcuKişi, lanetli oyun hocam. Grafik ayarı önerebilirseniz ona da açığım da çok uğraşmaya gerek yok. Bu oyun PC için lanetlenmiş Artı 0 Eksi
@BirForumcuKişi, lanetli oyun hocam. Grafik ayarı önerebilirseniz ona da açığım da çok uğraşmaya gerek yok. Bu oyun PC için lanetlenmiş
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.475 Çözümler 6 Beğeniler 1.054 13 Ekim 2025 #36 Grafik ayarları: Dikey senk. Açık. 60 FPS sabit. Telli saç otomatik. Dinamik çözünürlük kapalı. Diğer ayarlar orta. Görsel ayarlar: Oyuncu tarzları/başüstü: Kapalı. Böyle dener misin? Artı 0 Eksi
Grafik ayarları: Dikey senk. Açık. 60 FPS sabit. Telli saç otomatik. Dinamik çözünürlük kapalı. Diğer ayarlar orta. Görsel ayarlar: Oyuncu tarzları/başüstü: Kapalı. Böyle dener misin?