1 yıllık oyunu 2.5 dolara satmalarından kıllanman lazım aslında. Dandik Assassins Creed Unity bile 3.5 dolardan satılıyor. Unity'nin başarısızlığı ortada Ubisoft'un hisselerini falan düşürdü o derece. Ona rağmen Gollumdan iyidir.
Detaylar
Kim cevapladı?Lessra
Başarılı
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı, 28 dolara sadece FC25 mi? (FC24'e sahibim) yoksa o fiyata sepetteki oyunları almak mı? Önerilerinizi bekliyorum.
FC 25 nerede 28 dolar bende indirim bekliyorum 30 dolar ayırdım FC 25 için 30 dolara düşerse alacağım.
FC 25 nerede 28 dolar bende indirim bekliyorum 30 dolar ayırdım FC 25 için 30 dolara düşerse alacağım.
Steam'de önceden FC24 alanlara 28 dolar, EA App'te 25dolar.
Bitirdim Unity'yi.1 yıllık oyunu 2.5 dolara satmalarından kıllanman lazım aslında. Dandik Assassins Creed Unity bile 3.5 dolardan satılıyor. Unity'nin başarısızlığı ortada Ubisoft'un hisselerini falan düşürdü o derece. Ona rağmen Gollumdan iyidir.
Hocam Epic Games'te 1039 TL. Sanırım 29.7 dolara falan geliyor. EA App'de ise 27.99 Dolar şu an.FC 25 nerede 28 dolar bende indirim bekliyorum 30 dolar ayırdım FC 25 için 30 dolara düşerse alacağım.
Lessra
Başarılı
Hocam Epic Games'te 1039 TL. Sanırım 29.7 dolara falan geliyor. EA App'de ise 27.99 Dolar şu an.
Hocam Steam takıntım var yoksa alırdım eğer Steam'de uygun fiyata düşmezse mecbur oradan almak zorunda kalacağım.
Hocam Steam takıntım var yoksa alırdım eğer Steam'de uygun fiyata düşmezse mecbur oradan almak zorunda kalacağım.
Bende alırsam Steam'den alacağım, kış indiriminde 28 doların aşağısına düşerse direkt alırım.
Size göre öyle. Ben geçen sene kasım gibi aldım FC 24'ü. Daha 2 hafta öncesine kadar rahat 10 farklı kariyer oynamışımdır. Eğer seviyorsa alır.Ciddi ciddi kariyer oynarım desen en fazla birkaç hafta. Sonra o da sıkıyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-