FC25 Ultimate Team nasıl başlanır?

Ricardo Quaresma

Başarılı
Takım, forma falan seçili fakat ben başlayacağım deyip ertelediğim için şu an tüm görevler vb. duruyor. Takımım kötü kiralık oyuncular var sadece 8-10 maçlık. Nasıl başlayabilirim? Ne yapmam gerek? F/P yükleyemem çünkü Steam hesabımın bölgesi Çin.

Oynamayı biliyorsan, diğer senelerde online oyunculara karşı oynadıysan direkt rivals ile başlayabilirsin. Tecrübesizsen squad battles oyna ve haftasonu ödüllerini bekle.

FP yükleme zaten senelik çıkan oyuna para yatırılmaz.

Squad Battles ve Rivals modunda haftalık gerekenleri yapıp, gelen paralarla oyuncu alabilirsin. Gelen paketleri de şimdilik açma; TOTY gelince açarsın bakarsın.

Kiralık hakkını şimdilik Squad Battles 12 maçını tamamlayarak kullan bence. Dünya Klasında oynarsan Elit 2 görmek mümkün çünkü.

Hocam bu rivalsta hayatsız elemanlar gelir mi? Kiralık oyuncularla oynayacağım da R9, Mbappe vb. kadro gelirse 10'dan az atmazlar bana.

Hocam bu rivalsta hayatsız elemanlar gelir mi? Kiralık oyuncularla oynayacağım da R9, Mbappe vb. kadro gelirse 10'dan az atmazlar bana.
Kadrom:

Kadrom: Eki Görüntüle 115324
Rankın düşük olacağı için düşük rank oyuncular gelir. Her hafta Rivals ödülleri aldıkça takımını geliştirirsin. Gerek kadro kurma görevleriyle gerek paketlerle.

Geliyor. Kolsuz ama parayı basmış elemanlar çok var ama oyun zaten Div 4 veya 5'e kadar çıkmana izin veriyor. Ondan sonra işler zorlaşıyor.

Geliyor. Kolsuz ama parayı basmış elemanlar çok var ama oyun zaten Div 4 veya 5'e kadar çıkmana izin veriyor. Ondan sonra işler zorlaşıyor.

Hocam KKG yapacağım bu gereksinimi geçemiyorum. Her şey oluyor bi bu olmuyor ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…