Ricardo Quaresma

Başarılı
Takım, forma falan seçili fakat ben başlayacağım deyip ertelediğim için şu an tüm görevler vb. duruyor. Takımım kötü kiralık oyuncular var sadece 8-10 maçlık. Nasıl başlayabilirim? Ne yapmam gerek? F/P yükleyemem çünkü Steam hesabımın bölgesi Çin.

Oynamayı biliyorsan, diğer senelerde online oyunculara karşı oynadıysan direkt rivals ile başlayabilirsin. Tecrübesizsen squad battles oyna ve haftasonu ödüllerini bekle.

FP yükleme zaten senelik çıkan oyuna para yatırılmaz.

Squad Battles ve Rivals modunda haftalık gerekenleri yapıp, gelen paralarla oyuncu alabilirsin. Gelen paketleri de şimdilik açma; TOTY gelince açarsın bakarsın.

Kiralık hakkını şimdilik Squad Battles 12 maçını tamamlayarak kullan bence. Dünya Klasında oynarsan Elit 2 görmek mümkün çünkü.

FP yükleme zaten senelik çıkan oyuna para yatırılmaz.

Squad Battles ve Rivals modunda haftalık gerekenleri yapıp, gelen paralarla oyuncu alabilirsin. Gelen paketleri de şimdilik açma; TOTY gelince açarsın bakarsın.

Kiralık hakkını şimdilik Squad Battles 12 maçını tamamlayarak kullan bence. Dünya Klasında oynarsan Elit 2 görmek mümkün çünkü.
Hocam bu rivalsta hayatsız elemanlar gelir mi? Kiralık oyuncularla oynayacağım da R9, Mbappe vb. kadro gelirse 10'dan az atmazlar bana.

Hocam bu rivalsta hayatsız elemanlar gelir mi? Kiralık oyuncularla oynayacağım da R9, Mbappe vb. kadro gelirse 10'dan az atmazlar bana.
Kadrom:
1736940776641.webp