İtemSatış FC26 alınır mı?

Bütçe
400 TL

Düzgün satıcıdan alırsanız uzun süre kullanabiliyorsunuz.

Aynen öyle, bende 2-3 satıcı ile sorun yaşadım para iadem hesabıma gelmişti korsana gerek yok ortak paylaşımlı hesaplar varken malware riskini almaya asla değmez 20 lira için.
Önerebileceğiniz bir satıcı varsa çok sevinirim.

Alınmaz hepsi dolandırıcı. Ayrıca vergi kaçırıyorlar git Ukrayna VPN ile al ucuza.

Offline oynayacaksanız pek bir anlamı yok bence.

Alınmaz hepsi dolandırıcı. Ayrıca vergi kaçırıyorlar git Ukrayna VPN ile al ucuza.

Yurt dışı sitelerini kullanmayı hiç düşünmüyorum hocam, iletişime geçebileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Satıcı kaynaklı mı sorun oluyor anlamadım. Türkiye'de bu siteler bazında bakınca İtemsatış'tan fazla pek bir alternatif kalmıyor gibi.

Hocam sakin olursan, yurt dışı sitesi ne diyorsun bilsem zaten sormam. Türkiye dışı alışveriş yapmadım ödeme seçenekleri vs. bana uygun mu bile bilmiyorum. Lütfen konuyu agresifliğin ile baltalama.

Ben de İtemsatış üzerinden paylaşımlı hesap satıyorum FC25 için, hiçbir şekilde ne şifre değiştirme ne hesabı kapama gibi durumları ele almıyorum. Böyle bir durumu hiçbir satıcı düşünmüyordur zaten, sonuçta oradan bir kazanç elde ediliyor ve müşteri memnuniyeti diye bir durum var. Eğer köklü bir mağaza değilse 3-5 kötü yorumda patlak verir, güvencesi azalır. Köklü mağazalar böyle bir şey yapmazlar zaten. Oldu ki öyle bir durumla karşılaştınız destek sistemine bildiriyorsunuz, satıcının hesabı kısıtlanıyor, bakiyesine bloke konuyor eğer çok ileri giderse dava açılıyor ve böyle sorun çözülüyor bildiğim kadarıyla.

EA App kaynaklı oyunlar, FC oyunları gibi, sorun çıkartabiliyor. Eğer sizin sorunuz da EA kaynaklıysa satıcı olarak çok bir şey yapamıyoruz. Bazı hatalar donanımsal oluyor, kendi sistemimde deniyorum sorun olmuyor, müşteri deneyince hata veriyor. Bunlar tamamen donanımsal veyahut internet bağlantısı yüzünden olan hatalar. Çözümleri bazılarının mevcut, bazılarının yok. Eğer sorun çözülmezse iade isteyin, ama istemeden önce sonuna kadar bir deneyin düzelecek mi diye.

Var yapıyorlardı. Hatta kaldırtmıştı GameSatış'taki bir mağaza sahibi.

Olm kaldırttı. Kendisi söyledi dm'den.

Var yapıyorlardı. Hatta kaldırtmıştı GameSatış'taki bir mağaza sahibi.

Olm kaldırttı. Kendisi söyledi dm'den.
GameSatış diyorsunuz hocam zaten. GameSatış'ta var diye İtemsatış'da da böyle bir durum olacak diye bir şey mi var? İtemsatış daha güvenilir, daha geniş bir site.

Önerebileceğiniz bir satıcı varsa çok sevinirim.
Satıcı önermek yasak mı bilmiyorum forumda. Ama şu ipucunu verebilirim. Genelde 10bin üstü başarılı işlemleri olan, görece kaliteli paragraflara ve tasarımlara sahip olan, güncel yorumları olumlu olan herhangi bir satıcı işinizi çözecektir diye düşünüyorum. Zaten güvenilir olanlar kendilerini belli ediyorlar.

Bir de mutlaka bakiye yükledikten sonra satın almaya başlamadan evvel ekran kaydı almayı unutmayın. Hesaplara girdiğiniz kısımlara kadar video kaydına alın. Ne olur ne olmaz. İleride başınız ağrırsa bile elinizde kanıt olur çok kolay halledersiniz işinizi.

FC26 özelinde de konuşacak olursak, Steam üzerinden satıyorsa satıcı oyunu indirdikten sonra Steam'i çevrimdışı moda alın. Sonra oyunu her başlatışınızda önce EA App'i açın. Sol üst köşeden çevrimdışı olun ve oyunu hep böyle başlatın. Bunun tek istisnası ilk başlatmadır. Oyunu ilk kez açacağınız zaman çevrimiçi olarak açın. Menüye geldikten sonra oyunu kapatın ve dediklerimi yapın. Bir sorun yaşamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…