Satıcı önermek yasak mı bilmiyorum forumda. Ama şu ipucunu verebilirim. Genelde 10bin üstü başarılı işlemleri olan, görece kaliteli paragraflara ve tasarımlara sahip olan, güncel yorumları olumlu olan herhangi bir satıcı işinizi çözecektir diye düşünüyorum.
Vallahi hocam dediğim gibi güvenilirmarket diye bir mağazadan aldım, 25 bine yakın satışı vardı yorumları da hep iyiydi. Şu ana kadar hiçbir soru yaşamadım sistem tamamen oto satıcıyla mesajlaşmadım bile site yapmışlar kodumu aldım ve hesaba girdim, inmesini bekliyorum indiğinde oyuna girebilecek miyim ona bakacağım. Konu biraz amacı dışına çıktı, tartışma dönüyor. Fakat şu anlık canlı destek hizmetinden memnunum satıcıdan da bu ana kadar memnunum otomasyona bağlamışlar her şeyi. Ama oyun bir insin ona göre ne olacak bakacağım.
Hocam kesinlikle alacaksan İtemsatış'tan alabilirsin, ben de oradan aldım. Satıcı olarak Hexacshop'u tercih ettim, gerçekten güvenilir ve sorunsuz ilerliyor. Offline giriş olayı da sıkıntısız çalışıyor hocam.
FC 26 gibi oyunlar için fiyatlar yüksek, bu şekilde almak bayağı avantajlı oluyor. Bence bu işin en iyisi hexacshop hocam. Yorumları da zaten çok iyi. Yine de almadan önce bir göz at derim.
Hocam kesinlikle alacaksan İtemsatış'tan alabilirsin, ben de oradan aldım. Satıcı olarak Hexacshop'u tercih ettim, gerçekten güvenilir ve sorunsuz ilerliyor. Offline giriş olayı da sıkıntısız çalışıyor hocam.
FC 26 gibi oyunlar için fiyatlar yüksek, bu şekilde almak bayağı avantajlı oluyor. Bence bu işin en iyisi hexacshop hocam. Yorumları da zaten çok iyi. Yine de almadan önce bir göz at derim.
Aldım hocam bakalım, şu anlık hesaba da girdim oynuyorum. EA üzerinden aldım, ilk girişi online yaptım sonra offline oynamam söylendi. Offlinea aldım kariyer modunda takılıyorum bir sorun yaşamadım. Umarım da yaşamam.
Aldım hocam bakalım, şu anlık hesaba da girdim oynuyorum. EA üzerinden aldım, ilk girişi online yaptım sonra offline oynamam söylendi. Offlinea aldım kariyer modunda takılıyorum bir sorun yaşamadım. Umarım da yaşamam.
Merhaba, İtemsatış'tan ortak hesap oyun almayı düşünüyorum. Offline erişim oluyormuş sanırım, daha önce alan var mı bu konuda aydınlatabilir mi? FC 26 çıktı malum fiyatlar da çok pahalı.
Ben makul fiyatlar ile aldim spider remastered 100 falandı subnautica 40tl idi 2 tane oyununu verdi. Baktığımda diğer god of war tlou 100 ila 150 arası gidiyor normal fiyatlar.