Makaleler
50
Elimde Lenovo LOQ 15IRH8 i5 12450H & RTX 4060 laptopun 8 GB RAM'li versiyonu mevcut. 8 GB RAM ile pek çok oynadığım oyunu oynayabildiğim için 16'ya yükseltmedim fakat bugün FC24'ten FC25'e geçtim ve çıtırdan 16 GB RAM ihtiyacı hissettim. Muhtemelen 1 aya kalmadan FC26'ya geçeceğim. Eğer FC26 bariz 16 GB RAM istiyorsa 16'ya tamamlayacağım RAM'i.

LoL, CS2, FH5 ve GTA 5 haricinde oyun oynamıyorum, o yüzden 32'ye yükseltme niyetim yok. Laptopu 32 GB RAM standart hale gelecek kadar da elimde tutmayacağımı bildiğimden boş masraf yapmak istemiyorum.

Yeterli olur da her turlu 16'ya yukselt zaten. Cift kanalin faydasi sadece oyunda degil cogu iste var.
Ya cok laptopta oyun oynamadigim icin performans falan umurumda degil aslinda. Yoksa coktan yukseltirdim. Laptoptan oyun oynamak keyif vermiyor. Daha cok LoL ve internet kullanimi agirlikli kullaniyorum.

FC 25'de 16 bile yetersiz hissettiriyor laptopta. Menü-maç geçişinde droplar yaşatıyor, ara sahneler 1 FPS düşüyor. 16'ya geçmek zaten mecbursun da yeterli mi bence yetersiz.

FC 25'de 16 bile yetersiz hissettiriyor laptopta. Menü-maç geçişinde droplar yaşatıyor, ara sahneler 1 FPS düşüyor. 16'ya geçmek zaten mecbursun da yeterli mi bence yetersiz.
8 GB ile FC25'i dün denedim, yağ gibi akıyordu bende. Ufak droplar tabii yaşıyordum ama rahatsız olacak düzeyde değildi.

Drop sorunu genel bir sorun. Ara sahnelerde FC 25'te ve FC 26'da drop yiyordum. O da çok nadir, kısa süreli droplar.