YasinCmcla

Başarılı
Normalde bundan önceki FC oyunlarında da optimizasyon problemi olurdu ama bir şekilde hallediyordum; ama bu sefer ne denediysem olmadı. Oyun normalde açılınca menüde falan kasmıyor. Ama oyuna girince menüye de çıksam kasmaya başlıyor. Birkaç geçici çözüm buldum ama bugün ne yaptıysam oynayamadım oyunu. Bunun bir çözümü var da ben mi kaçırıyorum acaba?

Normalde bundan önceki FC oyunlarında da optimizasyon problemi olurdu ama bir şekilde hallediyordum; ama bu sefer ne denediysem olmadı. Oyun normalde açılınca menüde falan kasmıyor. Ama oyuna girince menüye de çıksam kasmaya başlıyor. Birkaç geçici çözüm buldum ama bugün ne yaptıysam oynayamadım oyunu. Bunun bir çözümü var da ben mi kaçırıyorum acaba?
Nerde oynuyorsun ?

Hocam sisteminiz nedir?

Arada bende de absürt kasmalar meydana geliyor. Genelde menü dahil her yerde kasıyor. Kapat aç yapınca düzeliyor. Bu aralar pek rastlamıyorum ama.

Eğer offline oynuyorsanız mod kurmanızı öneririm. Online oynuyorsanız pek bir bilgim yok maalesef. Forumlarda dolaşıp yardım istemekten başka çare yok gibi.