cakiiiiiii3

Uzman
Arkadaşlar Ukrayna'ya VPN ile bağlanıp 1.700 TL'ye alinabiliyormus, bunu yapan var mı? Nasıl yapacağım? Hangi VPN'i kullanmaliyim, mobilden mi yapayım? Yeni hesap mı açayım? Yönlendiren olursa cok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendime ve çoğu kişiye yaptık, bölgeyi Ukrayna yapıp uyguna aldık oyunları hesaplara. Şu ana kadar hesap kapatılan olmadı. En son bir kişiye yaptım, Steam hesaba uzaklaştırma verdi. Yani bu yöntem patladı maalesef. Ben Urban VPN VPN ile yaptım. Seed olur, Kaspersky da olur, premuim olsa daha sağlıklı açıkçası. Hem indirimler daha iyi hem de fiyatlar. Şimdi Ukrayna grivnası ve TL aynı durumda. Eskiden yarı yarıya fiyat farkı vardı maalesef. Şimdi yine uygun TR'ye göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendime ve çoğu kişiye yaptık, bölgeyi Ukrayna yapıp uyguna aldık oyunları hesaplara. Şu ana kadar hesap kapatılan olmadı. En son bir kişiye yaptım, Steam hesaba uzaklaştırma verdi. Yani bu yöntem patladı maalesef. Ben Urban VPN VPN ile yaptım. Seed olur, Kaspersky da olur, premuim olsa daha sağlıklı açıkçası. Hem indirimler daha iyi hem de fiyatlar. Şimdi Ukrayna grivnası ve TL aynı durumda. Eskiden yarı yarıya fiyat farkı vardı maalesef. Şimdi yine uygun TR'ye göre.
Ben aldım ea ile. Fc26 yi. Ban dln yemem degil mi ? Online oynamiyorum zaten.

1.700tlye aldım. Online gidiyorsa tek sorun yok ban yeme durumunda.

Ben öyle yapmadim 0 dan yeni ea hesabi a tim vpn acikken ukranyaya baglandim oyle aldım.

Eğer yasakla raporlayın kaldırsınlar.
Buradan fresh hesap satın alabilirsin içinde sadece oyun bulunan. Offlline hesap almamaya dikkat et kişisel hesap alabilirsin 30 dolar civarına