Bu yöntemle son günlerde alan oldu mu? 1.600 TL'ye geliyor. Birkaç kart ekledim ama hata aldım oyunu alamadım.
Yöntem oluyor çok dillendirmeyelim sonra herkese ulaşınca bu bilgi sorun olup engellemeye başlıyorlar. EA ile dene bugün olmadı yarın dene bende öyle olmuştu.Bu yöntemle son günlerde alan oldu mu? 1.600 TL'ye geliyor. Birkaç kart ekledim ama hata aldım oyunu alamadım.
Aynı hatayı almaya devam ediyorum.Yöntem oluyor çok dillendirmeyelim sonra herkese ulaşınca bu bilgi sorun olup engellemeye başlıyorlar. EA ile dene bugün olmadı yarın dene bende öyle olmuştu.
Aynı hatayı alıyorum. 4 farklı vpn ve brave browser denedim. 2 sanal 2 fiziksel kart denedim. Aşamadım bu sorunuAynı hatayı almaya devam ediyorum.
Başarılı ödeme sağlayan var mı?
Bende de öyle maalesef, çözümünü bulursanız yazarsanız sevinirim bende deniyorum.Aynı hatayı alıyorum. 4 farklı vpn ve brave browser denedim. 2 sanal 2 fiziksel kart denedim. Aşamadım bu sorunu
Hocam ben hesap açarken Captcha'yı doğru çözsem bile geçemiyorum. Sanırım VPN'den dolayı.Reddit'te yeni Epic Games hesabı açarak sorunu çözen kullanıcılar vardı. İşe yararsa dönerseniz sevinirim. Aynı şekilde almak istiyorum.
Konu açarsanız belki yardımcı olurlar.Hocam ben hesap açarken Captcha'yı doğru çözsem bile geçemiyorum. Sanırım VPN'den dolayı.
Hallettim hocam. Epic Games Store'da 1700 Ukrayna Grivnası standart sürüm. Almayı denemedim.
Hallettim. Vpn ile ukrayna üzerinden sıfır bir epic games hesabı açtım ve alım yaptım. İlk denememde olduBende de öyle maalesef, çözümünü bulursanız yazarsanız sevinirim bende deniyorum.