Oğuzhan Karaca

Becerikli
Yer
Bungalov
Hocalar, dostlar selam. Sorunlu şekilde FIFA oynayan biriyim fakat son 3 yıldır elime sürmedim. Şimdi arkadaşlarım ile FC26 alıp turnuvalar vs düzenleme kararı aldık. Ultimate Team değil, standart kadrolar ile Şampiyonlar Ligi formatında turnuvalardan bahsediyorum.

3 yılda oyun değişmiştir; taktikler, oynanış biçimleri vs birçok yenilik gelmiştir diye tahmin ediyorum. FIFA'da genel olarak iyiyimdir fakat bu oyuna hızlıca adapte olup, seviye atlayabileceğim, fark yaratacağım taktik düzenler, antrenman metodları vs var mıdır?

Son olarak rakibi buz gibi yapacak saçma sapan orta düzey takım önerilerinizi de alırım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç başlama, FC 26 kanser eder adamı. Gelişmek o kadar zor ki; 25’ten kötü, olmadık goller oluyor. Kolu kırmamak için kendimi zorluyorum. Turnuva kısmında da deli olursun. Hangi aptallar birleşip bu oyunu yapmış?

Hiç başlama, FC 26 kanser eder adamı. Gelişmek o kadar zor ki; 25'ten kötü, olmadık goller oluyor. Kolu kırmamak için kendimi zorluyorum. Turnuva kısmında da deli olursun. Hangi aptallar birleşip bu oyunu yapmış?

FIFA 22'de 2 defa kol kırmıştım Ultimate team modunda deliriyordum. Sırf o yüzden ve UT'de çok para harcadığım için bıraktım oynamayı. Arkadaşlar arası turnuvalarda oynayacağım için çok delireceğimi zannetmiyorum. Ultimate falan Allah korusun :)

FIFA 22'de 2 defa kol kırmıştım Ultimate team modunda deliriyordum. Sırf o yüzden ve UT'de çok para harcadığım için bıraktım oynamayı. Arkadaşlar arası turnuvalarda oynayacağım için çok delireceğimi zannetmiyorum. Ultimate falan Allah korusun :)
Sen bilirsin turnuvayı kaybedersen iyi makara yaparlar hiç gelemem 😃

Son düzenleme: