Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Digital platformlarında küfür edilmesini pek uygun görmüyorum ama muhtemelen hesabınız uyarı yer.
Digital platformlarında küfür edilmesini pek uygun görmüyorum ama muhtemelen hesabınız uyarı yer.
Umarım öyle olur. Daha oyunu yeni aldım. Kişi Türk ve kışkırtıcı şekilde oynuyor. Kötü söz söylememek mümkün değildi. Daha yeni almışım. Diyor gel bir daha yeniyim. Toxicler bitmiyor oyunda.
5
5124
Ziyaretçi
Umarım öyle olur. Daha oyunu yeni aldım. Kişi Türk ve kışkırtıcı şekilde oynuyor. Kötü söz söylememek mümkün değildi. Daha yeni almışım. Diyor gel bir daha yeniyim. Toxicler bitmiyor oyunda.
Bana güvenmeyin ama oluru söyledim, hesabınız ban yerse sonra bana küfür etmeyin.
- Makaleler
- 6
Muhtemelen 1 hafta yersiniz.
Chat cezası mı? Yoksa oyun mu oynayamıyoruz?
- Makaleler
- 6
Oyun oynayamazsın. Bence takma onları ve reportla geç. EA bu konuda katı oluyor.
Oyun oynayamazsın. Bence takma onları ve reportla geç. EA bu konuda katı oluyor.
Sinirim bozuldu o yüzden kötü konuştum. Ceza yemek istemiyorum. Daha yeni aldım oyunu.
5
5124
Ziyaretçi
Sinirim bozuldu o yüzden kötü konuştum. Ceza yemek istemiyorum. Daha yeni aldım oyunu.
Boş verin hocam, küfür etmeniz size bir şey kazandırmaz, tam tersi zarar verir. Arkadaşın dediği gibi reportlayın geçin. Ben hep öyle yapıyorum.
FC 25'te birisiyle chatte bayağı küfürleşmiştik. Öbür gün 1 hafta ban yemiştim ve bir daha yapmam sonucunda perma ban yiyeceğim