Fedora 44 Flathub Spotify çalışmıyor

Techeren

Çalışkan
Flathub üzerinden yorumlarda da görebileceğiniz üzere Fedora 44'te Spotify 24 saattir çalışmıyor, tarayıcı üzerinden de oldukça stabil değil. Çözümünü bilen var mı? Her gün Linux işletim sisteminin sıkıntıları yüzünden bıktım ve yoruldum. Uzun bir süre Linux kullanmayacağımı düşünüyorum.

Yalnız burada suç Linux’ta değil. Adam akıllı optimizasyon yapmayarak gerekli hassasiyeti göstermeyen Spotify ekibindedir. Spotify’ı en son 2017’de Windows’ta kullanmıştım. O zaman da inanılmaz ağır çalışıyordu hatta PC’nin açılmasını bile yavaşlatıyordu.

Sadece sorun Spotify'ın Linux'da düzgün çalışması değil, driver sıkıntısı da yaşıyorum. Windows'ta düzgün çalışan Wi-Fi kartım Fedora'da stabil değil. Ubuntu'ya değinmiyorum bile, o benim için tamamen hayal kırıklığıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
CachyOS denediniz mi?

Linux min.
Fedora güncel cihazlara göre daha çok öne çıkan dağıtım. Linux mint mx Linux deneyebilirsin.

CachyOS denediniz mi?

Linux min.

Fedora güncel cihazlara göre daha çok öne çıkan dağıtım. Linux mint mx Linux deneyebilirsin.

Cihaz yeni de olsa eski de olsa firma, Linux'a verilecek driver'a önem vermiyor. Arch'da olsa Fedora'da olsa aynı sorun devam ediyor. (Spotify'ı güncellemişler, çalışıyor artık.)

Cihaz yeni de olsa eski de olsa firma, Linux'a verilecek driver'a önem vermiyor. Arch'da olsa Fedora'da olsa aynı sorun devam ediyor. (Spotify'ı güncellemişler, çalışıyor artık.)
Spotify olmayan açık kaynaklı bir alternatif belki vardır. Araştırmak lazım aslında. Ama ben kullanmıyorum araştırabilirsin belki çözüm sağlar.

Cachy OS KDE'ye geçtim, şimdilik memnunum. Geçenki sorun Spotify'ın kendisinden kaynaklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…