Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
ChatGPT ile çoğu şeyi yapabiliyorum. Genel sürümü ve Nvidia sürücüsünü kurdum. Herhalde gördüğüm en iyi özellik aynı laptoplarda olduğu gibi monitör parlaklığını sağ alttan değiştirebilmek oldu. HDR açıkken Windows'da bunu yapabilmek yoruyordu. Burada direkt alt çubuğa koymuş adamlar.
Linux'a biraz da güvenlik ve farklılık amacıyla geçtim. Federaller peşimde değil ama sürekli Tracker benzeri şeylerle izlenilmek istemiyorum artık. Biraz sonra Proton VPN de kuracağım Secure Core için.
Zen Browserdaki animasyonlar ve çok farklı olması da hoşuma gitti. Fedora'yı bayağı sevdim sanki Windows 12.
Piro dedem ile test. Bu arada nedense tarayıcı acayip GPU kullanıyor. Video açıkken %50 kullanım olabiliyor. RTX 3080 için bu çok değil mi?
Süper bir sorum geliyor. Linux'a da debloat yapabiliyor muyuz?
Linux'a biraz da güvenlik ve farklılık amacıyla geçtim. Federaller peşimde değil ama sürekli Tracker benzeri şeylerle izlenilmek istemiyorum artık. Biraz sonra Proton VPN de kuracağım Secure Core için.
Zen Browserdaki animasyonlar ve çok farklı olması da hoşuma gitti. Fedora'yı bayağı sevdim sanki Windows 12.
Piro dedem ile test. Bu arada nedense tarayıcı acayip GPU kullanıyor. Video açıkken %50 kullanım olabiliyor. RTX 3080 için bu çok değil mi?
Süper bir sorum geliyor. Linux'a da debloat yapabiliyor muyuz?