Forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle Fedora KDE Plasma kurdum, kurulumda bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel gözüküyor fakat interneti listelemiyor. Sadece USB Tethering ile bağlayabiliyorum.
techolay.net
Bu rehber ile sistemi güncelledim, RPM Fusion'u etkinleştirdim, multimedya kodeklerini kurdum, donanım hızlandırmalı kodekleri kurdum, Flatpak'i aktifleştirdim (konsolda yanıt olarak herhangi bir şey çıkmadı ama büyük ihtimal oldu). Yine de Wi-Fi listelenmedi.
Wi-Fi adaptörümün modeli: TPlink Archer T2U Plus.
Ayrıca AMD Driverlarını kurmak için hangi kodları yazmam gerekli? Çok fazla konu açmak istemiyorum sistemim:
Rehber: Fedora kurulduktan sonra yapılması gerekenler
Bunu @Geraltın kılıcı adlı kullanıcı istediği için yapıyorum. Bugün sizlere Fedora kurduktan sonra neler yapılması gerektiğini anlatacağım. Sisteminizi güncelleyin Evet, her ne kadar yeni bir kurulum yapsanız da eski olabilir. O yüzden terminali açıp "sudo dnf upgrade" yazın ve mümkünse PC'yi...
Bu rehber ile sistemi güncelledim, RPM Fusion'u etkinleştirdim, multimedya kodeklerini kurdum, donanım hızlandırmalı kodekleri kurdum, Flatpak'i aktifleştirdim (konsolda yanıt olarak herhangi bir şey çıkmadı ama büyük ihtimal oldu). Yine de Wi-Fi listelenmedi.
Wi-Fi adaptörümün modeli: TPlink Archer T2U Plus.
git clone -b v5.6.4.2 https://github.com/aircrack-ng/rtl8812au.git komutunu denedim kkshv (tam hatırlamıyorum) gibi bir program github kullanıcı adımı ve şifremi istedi girdim ama Error verdi. Ayrıca bilgisayar monitör modelini algılamayı bıraktı ekran 60Hz'ye düştü. USB Tethering de çalışmamaya başladı mecburen tekrar kurulum yaptım.Ayrıca AMD Driverlarını kurmak için hangi kodları yazmam gerekli? Çok fazla konu açmak istemiyorum sistemim:
- RX 6600
- R5 5500
- 16GB RAM