Çözüldü Fedora kurulu USB, BIOS ekranında gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sezaiacima

Çalışkan
Öncelikle merhabalar herkese, mutlu hafta sonları. Ben bilgisayara flash disk üzerinden Fedora yüklemeye çalışıyorum. Yazılımı flash diske birden fazla yazılım aracılığıyla yazdırdım fakat BIOS ekranında flash disk ile başlatma seçeneği görmüyor.

Bunun BIOS ile ilgili olduğunu düşündüm, BIOS ayarlarında flash disk seçeneği bulunmuyor. İlk etapta bunun format kaynaklı olduğunu düşündüm, FAT32 yerine, NFTS ile yazılımı yükledim fakat yine aynı. Bunun sebebi ne olabilir?

Windows yazdırdığım zaman flash disk açılma seçeneği çıkıyor.

Çözüm
Ben de ilk başta Rufus'la denemiştim USB gözüküyordu ama seçince siyah ekranda kalıyordu. Ventoy ile deneyebilir misin?

Hangi programla yazıyorsun?

Ben de ilk başta Rufus'la denemiştim USB gözüküyordu ama seçince siyah ekranda kalıyordu. Ventoy ile deneyebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Ventoy ile denedim, sorunsuz şekilde tanımlamayı gördü. Ventoy'u normalde çok fazla kullanırım, neden aklıma gelmedi anlamadım : ) Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…