8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 1 Mart 2025 #1 Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?
Çözüm 1 1 14356 2 Mart 2025 8461 dedi: Sadece Microsoft var. Eki Görüntüle 129279 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux Sonra terminale şunu yazınız: find ~ -name "accounts.json" Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle: echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
8461 dedi: Sadece Microsoft var. Eki Görüntüle 129279 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux Sonra terminale şunu yazınız: find ~ -name "accounts.json" Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle: echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
1 15373 Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 284 Çözümler 1 Beğeniler 229 2 Mart 2025 #31 PollyMC kurdum, Java sürümünü güncelleyince açıldı. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Black Plague Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 923 Makaleler 11 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Inside of Time 2 Mart 2025 #32 8461 dedi: Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam GitHub'da Dieg**g tarafından yapılmış Prism Launcher sürümü var. Onu indirin ve kurun. Zaten açık kaynak olduğu için sorun yok. Saruman Paşa dedi: Pollymc (poly değil o virüslü) dediğim pollymc bir Prism Launcher forku. Orijinal Minecraft hesabınız olmadan Prism'deki tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Modpack falan olayı var. Virüslü O, polly diyorsanız o güzeldir. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunuda kim söyledi? PolyMC virüs değil ki. Normal bir open source Minecraft Launcher'i sadece. Artı 0 Eksi
8461 dedi: Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam GitHub'da Dieg**g tarafından yapılmış Prism Launcher sürümü var. Onu indirin ve kurun. Zaten açık kaynak olduğu için sorun yok. Saruman Paşa dedi: Pollymc (poly değil o virüslü) dediğim pollymc bir Prism Launcher forku. Orijinal Minecraft hesabınız olmadan Prism'deki tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Modpack falan olayı var. Virüslü O, polly diyorsanız o güzeldir. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunuda kim söyledi? PolyMC virüs değil ki. Normal bir open source Minecraft Launcher'i sadece.