Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.
- Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
- Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"- Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Yusuf Kerem
Yetkin
TL var SK var internette araştırırsanız bulursunuz.
Black Plague
Uzman
Prismlauncher kullanabilirsiniz. Cracked.
Nasıl yapacağım? GitHub'tan baktım ama anlamadım.
Tek bir JSON dosyasıyla Prism Launcher'ın çevrimdışı hesap kilidi açılabiliyor.
Nasıl yapacağım baktım hiçbir şey anlamadım.
Sorunuzdan anladığım kadarıyla yanlış yerden girmeye çalışıyorsunuz. PollyMC ve PrismMC'de çevrimdışı seçeneği var; onunla giriniz.
Sadece Microsoft var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.
- Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
- Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"- Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"
Sonra çıkan çıktıdan prismlauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
Diğer kodun yanına yapıştırın derken nasıl yani?
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /path/to/account.json/path/to/account.json burayı silip dizini yapıştırın.