Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.

1. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
  2. Sonra terminale şunu yazınız:
  3. find ~ -name "accounts.json"
  4. Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
  5. echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Sorunuzdan anladığım kadarıyla yanlış yerden girmeye çalışıyorsunuz. PollyMC ve PrismMC'de çevrimdışı seçeneği var; onunla giriniz.

Sorunuzdan anladığım kadarıyla yanlış yerden girmeye çalışıyorsunuz. PollyMC ve PrismMC'de çevrimdışı seçeneği var; onunla giriniz.

Sadece Microsoft var.

Ekran Görüntüsü 2025-03-02 10-31-05.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.

1. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
  2. Sonra terminale şunu yazınız:
  3. find ~ -name "accounts.json"
  4. Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
  5. echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json

Çözüm

Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"
Sonra çıkan çıktıdan prismlauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json

Diğer kodun yanına yapıştırın derken nasıl yani?