236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 18 Temmuz 2024 #1 Scrolle basınca kopyaladığım şeyi yapıştırıyor direkt bunu nasıl kaldırabilirim? Bir de Windows'taki gibi scrolle basınca hızlı kaydırma olayı da yok.
Scrolle basınca kopyaladığım şeyi yapıştırıyor direkt bunu nasıl kaldırabilirim? Bir de Windows'taki gibi scrolle basınca hızlı kaydırma olayı da yok.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 18 Temmuz 2024 #2 Chromium tabanlı tarayıcı mı kullanıyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
KS KS 236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 18 Temmuz 2024 #3 The Shorekeeper dedi: Chromium tabanlı tarayıcı mı kullanıyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanıyorum ama genel olarak tüm sistemde aynı durum Discord'da vs. bu şekilde.
The Shorekeeper dedi: Chromium tabanlı tarayıcı mı kullanıyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanıyorum ama genel olarak tüm sistemde aynı durum Discord'da vs. bu şekilde.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 18 Temmuz 2024 #4 236 dedi: Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Firefox'ta bu ayarı açın. Chromium tabanlı uygulamalarının başlatıcı kısmına şu bayrağı eklemeniz lazım: Kod: --enable-blink-features=MiddleClickAutoscroll Kod: discord --enable-blink-features=MiddleClickAutoscroll Bu komutu terminale yazıp deneyin isterseniz.
236 dedi: Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Firefox'ta bu ayarı açın. Chromium tabanlı uygulamalarının başlatıcı kısmına şu bayrağı eklemeniz lazım: Kod: --enable-blink-features=MiddleClickAutoscroll Kod: discord --enable-blink-features=MiddleClickAutoscroll Bu komutu terminale yazıp deneyin isterseniz.