Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar merhaba, dün uzun uğraşlar sonucu GNOME ve KDE arasında kalarak en sonunda KDE seçip Fedora kurdum. Son 6.8.4 kerneline otomatik güncelledim, bir sorun yok fakat NVIDIA sürücülerini kurduğumda web sitelerinde vs. ufak titreme sorunları oluşuyor ve deli tilt ediyor. Sorunun sebebi ne olabilir?

Dipnot: GNOME ve KDE ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, ikisinde de aynı flickering sorunu var.

Arkadaşlar bunun sebebi implicit synchronization desteğinin yıllardır EGLWayland'da bulunmaması. Son 1 ay içinde explicit synchronization için çok güzel geliştirlmeler getirildi muhtemelen bir sonraki Nvidia driver'ında bu titreme sorunu çözülmüş olacak.

Arkadaşlar bunun sebebi implicit synchronization desteğinin yıllardır EGLWayland'da bulunmaması. Son 1 ay içinde explicit synchronization için çok güzel geliştirlmeler getirildi muhtemelen bir sonraki Nvidia driver'ında bu titreme sorunu çözülmüş olacak.
Salak NVIDIA açık kaynak geliştirme için biraz destek sağlasa uğraşmayacağız şu sürücülerle fakat kendileri hem rezil sürücüler yapıp hem de destek vermemeye doyamadılar.