Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Dostlar selam,

Az önce Fedora 43 Workstation kurulumunu Techolay'ın YouTube kanalından izleyerek gerçekleştirdim. Kurulum sonrası ayarları yapmaya başladığımda kurulum sihirbazı konum seçmeyi tamamladıktan sonra donuyor. (Vidoesunu sürprizbozan içine koydum.) Sadece kurulum sihirbazı ve masaüstü donuyor, üst taraftaki top bar (Yani sanırım adı öyle.) kullanılıyor ve CTRL + ALT + F2 kısayolu, yani TTY çalışıyor.

Çok fazla Linux kullanan biri değilim, bu sebepten dolayı detayları tam bilmiyorum. Ben bunun sebebinin Fedora'nın doğru kurulmadığından olduğunu düşünüyorum.

Sizce sebebi ve çözümü nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kurulumdan önce kendi kendine BitLocker açıldı ve birim küçültme yapamadım. Minitool ile küçültme yaptım. Bununla alakası olduğunu sanmıyorum ama belirtmek istedim 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Fedora 42’yi kurup sonradan güncelle istersen. Fedora’da aynı bugı böyle çözmüştüm.
Sorunu çözdüm. Zaman dilimi seçimine gelince arama çubuğuna hiçbir şey yazmadan haritaya basmak yeterli. Şans olduğunu düşünüp yabancı forumlara da baktım ve onlarda aynı şekilde çözüme ulaşmışlar.

Çözüm