Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 11 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar Fedora kurdum. KDE Plasma'yı özellikle kurdum daha iyi çalışıyor diye. Nasıl çalıştırırım?
Arkadaşlar Fedora kurdum. KDE Plasma'yı özellikle kurdum daha iyi çalışıyor diye. Nasıl çalıştırırım?
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 11 Aralık 2025 #2 KDE Plasma lazim Burda daha detayli kullanimini bulabilirsiniz; Artı 0 Eksi
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 11 Aralık 2025 #3 tear dedi: KDE Plasma lazim Burda daha detayli kullanimini bulabilirsiniz; Genişletmek için tıkla... Hocam ben KDE Plasma'yı indirdim zaten. Ama hangisini indirmem gerekiyor? Arch? Debian? SteamOS? Artı 0 Eksi
tear dedi: KDE Plasma lazim Burda daha detayli kullanimini bulabilirsiniz; Genişletmek için tıkla... Hocam ben KDE Plasma'yı indirdim zaten. Ama hangisini indirmem gerekiyor? Arch? Debian? SteamOS?
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 11 Aralık 2025 #4 Wartz dedi: Hocam ben KDE Plasma'yı indirdim zaten. Ama hangisini indirmem gerekiyor? Arch? Debian? SteamOS? Genişletmek için tıkla... Kod: sudo dnf copr enable atim/wallpaper-engine sudo dnf install wallpaper-engine-kde Sistem Ayarlarına girin; Arka Plan Eklentiler Wallpaper Engine Artı 0 Eksi
Wartz dedi: Hocam ben KDE Plasma'yı indirdim zaten. Ama hangisini indirmem gerekiyor? Arch? Debian? SteamOS? Genişletmek için tıkla... Kod: sudo dnf copr enable atim/wallpaper-engine sudo dnf install wallpaper-engine-kde Sistem Ayarlarına girin; Arka Plan Eklentiler Wallpaper Engine