Felsefe kitabı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ih4terain
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    felsefe

ih4terain

Başarılı
Hiç kitap okuma alışkanlığım yoktur ama şu sıra Nietzche'ye sardım. Özellikle köle ahlakının üzerinde durdugu bir kitabini önerebilir misiniz?
Benzer konularda daha çarpıcı, "okumalısın" dediğiniz başka yazarların eserleri varsa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyinin ve Kötünün Ötesinde, Ahlakın Soykütüğü Üzerine, Hapishanenin Doğuşu, Cinselliğin Tarihi, Yabancı, Dava, Toplum Sözleşmesi, İnsanca, Böyle Buyurdu Zerdüşt, Sisifos Söyleni, Tanrı Yanılgısı, Pratik Aklın Eleştirisi, Bir Yazarın Günlüğü, Sürgün ve Krallık, Uygarlığın Huzursuzluğu, Bulantı, Totem ve Tabu.

"Nietzche ağladığında" öneririm. Birkaç Nietzche kitabının kısa halleri satılıyor tamamı değilde daha sadeleştirilmiş onlara bakabilirsin daha iyi anlaşılır ilk defa kitap okuma alışkanlığı edinen birine göre normalleri ağır, yorucu gelebilir.

Dediğiniz konuda "Ahlakın Soykütüğü Üzerine" kitabı var, okumadım sadece konusunu biliyorum. İlk dediğim kitap bu konuyla alakasız ama güzeldir felsefe için öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…