Evet, sonunda açık uçlu sorular bulunan deneme. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yanlışım 40 boşum vardı. Edebiyat ve fen çok kötü geçti. Sosyal ve matematik iyiydi yine. O denemeye sadece girmek için girmiştim. 30 kişilik sınıfta 25. falan oldum sınav sonuçları gelince evde kaos çıkacak gibi de. Hayırlısı.

Hocam bizde deneme sonuçları paylaşılmıyor. Okulizyona girip sonuçlara oradan bakıyoruz. Şu an ailemin denemeye girdiğimden bile haberi yok. Artı olarak okul hakkında bütün bilgilendirmeler bize geliyor. Ailemin olduğu bir WhatsApp grubu yok. Sizde nasıl?

Hocam bizde deneme sonuçları paylaşılmıyor. Okulizyona girip sonuçlara oradan bakıyoruz. Şu an ailemin denemeye girdiğimden bile haberi yok. Artı olarak okul hakkında bütün bilgilendirmeler bize geliyor. Ailemin olduğu bir WhatsApp grubu yok. Sizde nasıl?
Bizde de deneme sonuçları atılmıyor. Bence iyi. Millet birbirinin sonuçlarına bakamıyor.
Bizde hem sadece velilere özel hem öğrencilere özel grup var. Velilere özel olanda bütün sınıfların velileri var ama. Öğrencilere özel gruplar sınıfa özel.

Evet, sonunda açık uçlu sorular bulunan deneme. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yanlışım 40 boşum vardı. Edebiyat ve fen çok kötü geçti. Sosyal ve matematik iyiydi yine. O denemeye sadece girmek için girmiştim. 30 kişilik sınıfta 25. falan oldum sınav sonuçları gelince evde kaos çıkacak gibi de. Hayırlısı.

En eksik olduğum dersler matematik ve edebiyat sanırım. Onları son güme bırakırsam geçemeyeceğim net. Diğerleri halledilir gibi geliyor bana. Özellikle coğrafya bayağı kolay olacak gibi hissediyorum.

Edebiyat hocası bir şeyler diyor ama hiç dinlemedim. Kolaya benziyor. Matematik sıkıntı bence de. Ayrıca 1 bir şey bile bilmiyorum. Ortaokulda öğrendiklerimin yüzde 60'ını unuttum zaten. Ama bu yazılıyı devlet yapıyor galiba. O yüzden kolay olacak gibi. Biliyorsun fen liselerinde kazık kazık yazılı hazırlıyorlar. O yüzden işime gelir bu. Konuları bildiğim sürece çerez.

Edebiyat hocası bir şeyler diyor ama hiç dinlemedim. Kolaya benziyor. Matematik sıkıntı bence de. Ayrıca 1 bir şey bile bilmiyorum. Ortaokulda öğrendiklerimin yüzde 60'ını unuttum zaten. Ama bu yazılıyı devlet yapıyor galiba. O yüzden kolay olacak gibi. Biliyorsun fen liselerinde kazık kazık yazılı hazırlıyorlar. O yüzden işime gelir bu. Konuları bildiğim sürece çerez.

Edebiyatçının ne anlattığını bile bilmiyorum :D. Matematiği en azından biliyorum konu adı olarak. 8. sınıfta zoru zoruna yetiştirdiğim konular durmuyor harici az çok var. Örneğin ben matematik silindir konusunu son gün çalışmaya başladım. Sınava giderken yanıma aldığım notlara çalışmıştım. Onun sayesinde 1 net kurtardım matematikten ama şu an sorsan silindir ile alakalı hiçbir şey yok aklımda. Fen'de ortam nasıl bu arada? Bazen iyi ki Anadolu'dayım diyorum çünkü Fen'de hiç tanıdığım yok.

Edebiyatçının ne anlattığını bile bilmiyorum :D. Matematiği en azından biliyorum konu adı olarak. 8. sınıfta zoru zoruna yetiştirdiğim konular durmuyor harici az çok var. Örneğin ben matematik silindir konusunu son gün çalışmaya başladım. Sınava giderken yanıma aldığım notlara çalışmıştım. Onun sayesinde 1 net kurtardım matematikten ama şu an sorsan silindir ile alakalı hiçbir şey yok aklımda. Fen'de ortam nasıl bu arada? Bazen iyi ki Anadolu'dayım diyorum çünkü Fen'de hiç tanıdığım yok.

Hocam ortam güzel iyi ama okul bana uygun değil. Ben kurallara aykırı bir hareket yaptığımda çok göze batıyorum. Mesela itin kopuğun olduğu bir liseye gitseydim daha çok mutlu olurdum. Böyle okul çok sıkıcı. Uyan git muhabbet et gel uyu döngüsü içerisindeyim şu an. Ama muhabbet de pek sarmıyor. Sınıfımı beğenmedim. Çünkü sınıfın kızları hassas, erkekleri kafa yapımla uyuşmuyor. Mesela manavgat lisesine gitseydim çok güzel olurdu. Tuvalet leş gibi sigara kokuyormuş. Güzel bir sigara ticareti döndürürdüm orada. Ayrıca kafam derslerle meşgul olmak zorunda kalmazdı.

Ben de alışamadım ortama. İlerleyen dönemlerde alışırız bence.

@HunteX, durumunuz nedir hocam, çalışmaya başlayabiliriz mi?

Aynı şekil devamke hocam. Okul başladığında beri işlediğimiz konulardan hatırladığım tek şey biyolojide omurgalı canlıların hepsinin embriyor döneminde ilk oluşmaya başladığı vakit birbirinin farkının olmamaması. Tek ders matematik dinlemedim.

Gelişme var mı? Ben test kitabı bakıyorum şuan. Motivasyonum aşırı düşük, matematiğim gerçekten sıfır. Yani fonksiyon çözmeyi bırak fonksiyonun ne anlama geldiğini, ne demek olduğunu bile bilmiyorum.

Gelişme var mı? Ben test kitabı bakıyorum şu an. Motivasyonum aşırı düşük, matematiğim gerçekten sıfır. Yani fonksiyon çözmeyi bırak fonksiyonun ne anlama geldiğini, ne demek olduğunu bile bilmiyorum.

Yok. Yazılılara şimdiden çalışmaya başlamak istiyordum, birlikte çalışabileceğim adam yok. Gel buluşup çalışalım diyorum, gerek yok kendim çalışırım diyorlar. Doğru aslında, tek başına çalışabilen adam niye başkalarıyla çalışmayı tercih etsin? Ben de derslerden tamamen kopuğum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör: