Alıştık artık. Çok üzülemedim bile. Çıkıp "matematiksel olarak şansımız var" diye açıklama yapanların kulaklarını çınlatırım o ayrı mevzu.

Zaten hakemle sahte penaltılarla devam ediyorlardı. Takım fostu bir şey yoktu sonunda patladı.

Bir Beşiktaşlı olarak taraftarların Fenerbahçe yönetimine karşı bir tepki pek göremedim Beşiktaş oyuncu değiştirir gibi yönetim değişti ufak taraftar baskısına dayanamıyor yönetim fakat Fenerbahçe'de taraftarlar sanki bu hallerinden memnun gibi.

Fenerbahçe “yapı” kavramını kendisi çıkardı ve kendi kendini çürüttü. Görüyoruz yapıyı. Fenerbahçe yıllardır kendi ayağına sıkıyor, sonra yapı diyor. Haydi oradan kardeşim! Bu sene de şampiyonuz!

Süper ligin Bayern Münih’i olduk adeta. Lige ambargo koyduk. Herkese geçmiş olsun. İkincilik de bir başarıdır. Takma kafana Fenerbahçe.

Zaten hakemle sahte penaltılarla devam ediyorlardı. Takım fostu bir şey yoktu sonunda patladı.
Verilen penaltı doğruydu bence de hocam. Ama penaltı harici fenerbahçe kayda değer oynamadı. Şampiyonluğu isteyen bir takım bu şekilde top oynamaz. Hele ki rakibi ilk 11'inde 6 eksik olan kayserispor...