Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Aston Villa'nın son maçı çıkma ihtimali mucizlere kalmış Salzburg. Fener ise kazanırsa ilk 8'e girmeye yaklaşıyor. Yani Aston Villa'nın kazanmak için ekstra bir gereksinimi yok. Ya berabere biter ya Fenerbahçe alır. Tabi ki gönlüm Fenerden yana.
Niye ilk 18? Yani gerçekten, nasıl bir çıkarım?İlk 18 dakkika gol yemezsek kazanacağımızı düşünüyorum. ilk 18 dakkika çok kiritik ve çok önemli.
Ben kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim hocam, ilk 18 dakkika böyle büyük maçlarda önemlidir, kötü oyun sergilersek hiçbir zaman kazanamıyoruz. Ya da puan veriyoruz. Kendi çıkarım.
Doğru bir çıkarım ama niye 18? Niye 20 değil?Ben kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim hocam, ilk 18 dakkika böyle büyük maçlarda önemlidir, kötü oyun sergilersek hiçbir zaman kazanamıyoruz. Ya da puan veriyoruz. Kendi çıkarım.
O da benim totemim gibi bir şey ne zaman böyle büyük maçlar olsa ilk 18'e dikkat ederim.
- Makaleler
- 62
Aston Villa iyi ilerliyor. 1 mağlubiyeti var sadece. Beraberlik düşünüyorum. Veya Aston Villa 2-1, 2-0 alabilir. 2 golden fazla atabileceklerini düşünmüyorum.
Zor maç, ya berabere biter ya da Aston Villa kazanır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-