Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 23 Aralık 2025 #31 Pisicik dedi: Bu maçtan beraberlik çıkmaz. Basanlara geçmiş olsun. BJK gol yemeden alır. Genişletmek için tıkla... Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD
Pisicik dedi: Bu maçtan beraberlik çıkmaz. Basanlara geçmiş olsun. BJK gol yemeden alır. Genişletmek için tıkla... Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 23 Aralık 2025 #32 Akif dedi: Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD Genişletmek için tıkla... Ne bekliyorsunuz ki? Beşiktaş bu geçen sene maç seçiyorduk, şimdi direkt iyi değiliz. İyi bir yapılanmaya ihtiyacımız var.
Akif dedi: Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD Genişletmek için tıkla... Ne bekliyorsunuz ki? Beşiktaş bu geçen sene maç seçiyorduk, şimdi direkt iyi değiliz. İyi bir yapılanmaya ihtiyacımız var.
Pisicik Becerikli Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 395 Beğeniler 274 Yer Bursa 23 Aralık 2025 #33 Akif dedi: Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD Genişletmek için tıkla... BJK her türlü alacak. Sürekli penaltı, kırmızı kart jokeri kurtarmaz hocam. Lig kötü gittiği için tutunacak tek dal ziraat kaldı.
Akif dedi: Şöyle öngörülü olacaksın ya. Yoldan geçen adamlarla oluşturulan FB ilk 11'ine karşı top oynayamıyor BJK. xD Genişletmek için tıkla... BJK her türlü alacak. Sürekli penaltı, kırmızı kart jokeri kurtarmaz hocam. Lig kötü gittiği için tutunacak tek dal ziraat kaldı.
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 23 Aralık 2025 #34 @Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU.
@Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU.
Pisicik Becerikli Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 395 Beğeniler 274 Yer Bursa 23 Aralık 2025 #35 Akif dedi: @Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Siz hep haklısınız. Süt kupasında utanırlar, böyle rezil işler yapmazlar diye düşünerek kg olmaz dedim ama yaptılar. Kuponu boşuna ince düşünerek oynuyorum. Artık garanti kupon yapıp, her maç FB penaltı kazanır oynayacağım.
Akif dedi: @Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Siz hep haklısınız. Süt kupasında utanırlar, böyle rezil işler yapmazlar diye düşünerek kg olmaz dedim ama yaptılar. Kuponu boşuna ince düşünerek oynuyorum. Artık garanti kupon yapıp, her maç FB penaltı kazanır oynayacağım.
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 23 Aralık 2025 #36 9 eksikli Fenerbahçe'den de bu kadar korkmayın ya. İnanın umurumuzda değil bu maç. @Pisicik, merak ettim maçı izliyor musun? İkinci yarıdaki kararlara ne diyorsun? Son düzenleme: 23 Aralık 2025
9 eksikli Fenerbahçe'den de bu kadar korkmayın ya. İnanın umurumuzda değil bu maç. @Pisicik, merak ettim maçı izliyor musun? İkinci yarıdaki kararlara ne diyorsun?
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.306 23 Aralık 2025 #37 Ben ne dedim arkadaşlar? Hermione Jean Granger dedi: 2-1 BJK. Genişletmek için tıkla...
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 23 Aralık 2025 #38 Akif dedi: @Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Abraham pozisyonundan bahsediyorsanız evet, penaltı.
Akif dedi: @Pisicik, joker diyor ya. Siz iyi misiniz arkadaşım? Adam ceza sahası içinde çekerek düşürüyor. PENALTININ TANIMI BU. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Abraham pozisyonundan bahsediyorsanız evet, penaltı.
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 23 Aralık 2025 #39 O da penaltı sarı kellenin bileğini kırmaya hallendiği pozisyon da penaltı. Neyse gg wp.