Tedesco istiyorsa dünyanın bundan sonra Beko benim için dünyanın en iyi forvetidir. Bir maç kaybı sonrası çıkan haberler dengenizi bozmasın takımın başında takımı iyi yöneten, başarılı ve kupa kazanmış bir teknik direktör var. Eğer ki tedesco çıkıp ideal profilim bu değildi derse veya benzeri bir şey derse o zaman ortalığı yangın yerine çıkarmak gerek. Şu an değil.

Onuachu'ya imrenen taraftar bunu çöplüyor mesela. Gerçi 30 gol atıp, kendisine pas atılmadığında ses çıkarmayan adamı yiyip; 4 mü 5 mi ne gol atan, pas gelmeyince el kol yapan adamın bonservisinin alınmasını istiyorlar.

Instagram'da bu adama nesyri Pro Max diyenleri gördüm. Ben öyle düşünmüyorum eğer tedesco zaten uygun görüyorsa bir bildiği vardır. Aramızda kaç kişi izlediki bu ada mı?

Ne izlemesi? İzlemeyi bırak maksimum efor sarf eden transfermarkt'a girip istatistiklerine bakıp çöp diyor. %99'u ise Twitter'daki "taraftar" sayfaları ve "yorumcu" ekibinin yorumlarını papağan gibi tekrarlıyor. Daha geçen hafta Alanya gibi yıldız isimlerden oluşmayan bir takımın ne kadar iş yaptığını gözlerimiz ile gördüğümüz halde hala isimlerin oynadığını zanneden bir taraftar kitlesine sahibiz.

Ne izlemesi? İzlemeyi bırak maksimum efor sarf eden transfermarkt'a girip istatistiklerine bakıp çöp diyor. %99'u ise Twitter'daki "taraftar" sayfaları ve "yorumcu" ekibinin yorumlarını papağan gibi tekrarlıyor. Daha geçen hafta Alanya gibi yıldız isimlerden oluşmayan bir takımın ne kadar iş yaptığını gözlerimiz ile gördüğümüz halde hala isimlerin oynadığını zanneden bir taraftar kitlesine sahibiz.
Hocam zaten birisi bir şey çıkarmasın şu ülkede. Biri bir şey diyor bu yayılıp duruyor. Şu an en mantıklı forvetler böle fiyatlı forvetler gidip Halland çekecek halimiz yok. Zaten transfermarket ne zaman beridir doğru?