Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Ben yaştan bahsetmiyorum. Kendisinin hazır olup olmaması hakkında konuşuyorum. Kaç maç oynamış? Oynamışsa ne kadar süre. Almış? Sakatlandıysa kaç maç kaçırmış? Gibi kriterlerle oyunculara bakardım. Şahsı fikrim böyle futbolculara yönelmektense genç ve mümkünse hazır futbolcuları almaya çalışırdım. Zaten takımda veteran yani tecrübeli oyuncularınız var.
Oynama sürelerine baktım dediğiniz gibi biraz sıkıntı. Kendi stoperleri de genç ve değer olarak üstte. Fırsatta bulamamışta olabilir. Juventus zamanları iyiydi. Ama o kadar başka ligleri de takip etmediğim için bir şeyde diyemem.
Ben de açıkçası her zaman gençlerden yanayım. Ama ara transfer sezonu kısıtlı, yaz gibi değil. Stoperde tecrübeli olması yarım sezon bile olsa bence olabilir. Defansın en büyük eksikliğini nordsjaelland maçında yaşadık. Fiziksel açıdan da mevkiler uymuyor.
Takıma tecrübesiyle katkı sağlayacağına inanıyorum. Son dönemlerde performans düşüklüğü yaşamış olsa da, Fenerbahçe taraftarının mütemadiyen desteği ve stadyumun büyüleyici atmosferiyle birlikte Prime Bonucci dönemi yaşatabilir tekrardan. Saygılar, sevgiler.
1
178
Ziyaretçi
36 yaşındaki adam iş yapar mı? 
İndombili yapıyorsa bu da yapar.
EnDombili olacak o lütfen 
EYT mi bağlayacaklarmış.
6 aylık anlaşma sağlanmış sanırım. Sözleşmeye göre daha sonradan uzatılacakmış yanlış olmasın.
Yeni konular
-
Thinkbook için termal macun mu yoksa termal pad mi alınmalı?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
-
-