Portekizli bir adamı tahrik edersen olacağı bu. Bir çoğumuz yumruk atardı. Bu cümlenin anlamı eğer tahrik edersen yumruğu yersindir.
Kardeşim hayırdır ne tahriki var acaba? Tahrik olduğuna dair herhangi bir kanıt var mı? Benim görüntülerde gördüğüm Okan Buruk, Mourinho’ya dönerek zaferini kutluyor. O kadarı ve daha fazlası her yerde oluyor. Bu işin güzelliği de burada zaten. Adam dövmeyi mi gerektiriyor bu? Hasta mısınız siz? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Tam size layık bir hocaymış Mourinho. Devam edin seneye de. 7 şampiyonluk yapalım aramızdaki farkı. 🧡❤️

Dediğiniz anlamda bile "haklı" olduğu anlamı çıkmıyor.
Yaptığını destekler duygusunu içeren bir cümle kuruyor.
Kardeşim hayırdır ne tahriki var acaba? Tahrik olduğuna dair herhangi bir kanıt var mı? Benim görüntülerde gördüğüm Okan Buruk, Mourinho’ya dönerek zaferini kutluyor. O kadarı ve daha fazlası her yerde oluyor. Bu işin güzelliği de burada zaten. Adam dövmeyi mi gerektiriyor bu? Hasta mısınız siz? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Tam size layık bir hocaymış Mourinho. Devam edin seneye de. 7 şampiyonluk yapalım aramızdaki farkı. 🧡❤️
Yazdığını destekliyorum bende zaten?

Hakem raporunda yani o olayı direkt gözüyle dibinden takip eden adamın raporunda Okan Buruk'un tahrik edici hareketler yaptığı yazılmış.

Yaptığını destekler duygusunu içeren bir cümle kuruyor.
Yok kurmuyor. Onu siz öyle anlamak istiyorsunuz.