The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 562 1 Aralık 2025 #11 Stardew Valley dedi: Golümüz iptal et edildi! Benim artık sabrım kalmadı, Galatasaray ve destekçileri hakemleri hakem kurulu ayağınızı denk alın lan! Genişletmek için tıkla... Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı?
Stardew Valley dedi: Golümüz iptal et edildi! Benim artık sabrım kalmadı, Galatasaray ve destekçileri hakemleri hakem kurulu ayağınızı denk alın lan! Genişletmek için tıkla... Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı?
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 1 Aralık 2025 #12 The Semih dedi: Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı? Genişletmek için tıkla... İşte şike işte şike! Yapı işte yapı kendisi her pozisyonda penaltı alır sonra burada artistik taslar alıştık artık ya GS sanada seni destekleyenlerede saygı duymuyorum. Şike yapan kişiler yargılansın adalet yerini bulsun.
The Semih dedi: Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı? Genişletmek için tıkla... İşte şike işte şike! Yapı işte yapı kendisi her pozisyonda penaltı alır sonra burada artistik taslar alıştık artık ya GS sanada seni destekleyenlerede saygı duymuyorum. Şike yapan kişiler yargılansın adalet yerini bulsun.
Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 1 Aralık 2025 #13 Doğru kararı verdi hakem.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 1 Aralık 2025 #14 Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru kararı verdi hakem. Genişletmek için tıkla... Sus! Bariz şike. Yabancı hakem istiyoruz.
Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru kararı verdi hakem. Genişletmek için tıkla... Sus! Bariz şike. Yabancı hakem istiyoruz.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 562 1 Aralık 2025 #15 Saneye topuk var mesela bunada çalmadı
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 1 Aralık 2025 #16 Düzgün hakem istiyoruz gerekirse Jamaika'dan getirin ama düzgün hakem istiyoruz! The Semih dedi: Saneye topuk var mesela bunada çalmadı Genişletmek için tıkla... Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? The Semih dedi: Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı? Genişletmek için tıkla... İzliyorum maçı çarpmadı yalan atma elinin yanından geçti.
Düzgün hakem istiyoruz gerekirse Jamaika'dan getirin ama düzgün hakem istiyoruz! The Semih dedi: Saneye topuk var mesela bunada çalmadı Genişletmek için tıkla... Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? The Semih dedi: Bariz ele çarpıyor izlemiyor musunuz maçı? Genişletmek için tıkla... İzliyorum maçı çarpmadı yalan atma elinin yanından geçti.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 562 1 Aralık 2025 #17 Stardew Valley dedi: Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Pozisyon tekrarını izliyorum Sane kendini yere atmıyor sekerek gidiyor, kardeşim sen izlemeden yorum atıyorsun anladım şimdi.
Stardew Valley dedi: Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Pozisyon tekrarını izliyorum Sane kendini yere atmıyor sekerek gidiyor, kardeşim sen izlemeden yorum atıyorsun anladım şimdi.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Aralık 2025 #18 Kadıköy kayak merkezinde bugün de galip geleceğiz!
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 1 Aralık 2025 #19 Elma ısıran dedi: Kadıköy kayak merkezinde bugün de galip geleceğiz! Genişletmek için tıkla... Evet evet anca şikeyle ben Galatasaray'ı artık bir örgüt olarak görüyorum bir yer var lobi hakemler seçiliyor bilerek atanıyor.
Elma ısıran dedi: Kadıköy kayak merkezinde bugün de galip geleceğiz! Genişletmek için tıkla... Evet evet anca şikeyle ben Galatasaray'ı artık bir örgüt olarak görüyorum bir yer var lobi hakemler seçiliyor bilerek atanıyor.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 1 Aralık 2025 #20 Stardew Valley dedi: Evet evet anca şikeyle ben Galatasaray'ı artık bir örgüt olarak görüyorum bir yer var lobi hakemler seçiliyor bilerek atanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu maçın neresinde şike var? Yahu 10 sakat ile gelip ilk yarıyı galip kapatıyoruz sizin evinizde. Artık konuşmayın bari. Yasin Kol’u siz seversiniz, biz değil.
Stardew Valley dedi: Evet evet anca şikeyle ben Galatasaray'ı artık bir örgüt olarak görüyorum bir yer var lobi hakemler seçiliyor bilerek atanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu maçın neresinde şike var? Yahu 10 sakat ile gelip ilk yarıyı galip kapatıyoruz sizin evinizde. Artık konuşmayın bari. Yasin Kol’u siz seversiniz, biz değil.