The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 562 1 Aralık 2025 #21 Stardew Valley dedi: Düzgün hakem istiyoruz gerekirse Jamaika'dan getirin ama düzgün hakem istiyoruz! Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? İzliyorum maçı çarpmadı yalan atma elinin yanından geçti. Genişletmek için tıkla... Top yanından mı geçmiş 10 kere izle kardeşim, izlemeden yorum atma birdaha.
Stardew Valley dedi: Düzgün hakem istiyoruz gerekirse Jamaika'dan getirin ama düzgün hakem istiyoruz! Kime göre topuk topuk da kendisini yere atmadığını nereden biliyorsun? İzliyorum maçı çarpmadı yalan atma elinin yanından geçti. Genişletmek için tıkla... Top yanından mı geçmiş 10 kere izle kardeşim, izlemeden yorum atma birdaha.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 1 Aralık 2025 #22 Tuvaletteydim belki nereden uyduruyorsun? Bir de Galatasaray sanki çok iyi oynuyorda sanki çok masum hiç faul yapmıyor burada gelmiş masumluk yapmaya çalışıyor. The Semih dedi: Top yanından mı geçmiş 10 kere izle kardeşim, izlemeden yorum atma bir daha. Genişletmek için tıkla... Çarpmadı uydurma.
Tuvaletteydim belki nereden uyduruyorsun? Bir de Galatasaray sanki çok iyi oynuyorda sanki çok masum hiç faul yapmıyor burada gelmiş masumluk yapmaya çalışıyor. The Semih dedi: Top yanından mı geçmiş 10 kere izle kardeşim, izlemeden yorum atma bir daha. Genişletmek için tıkla... Çarpmadı uydurma.