- Makaleler
- 14
Komedi kulüp.
Yanlış anlamayın, her mesajınız ofsayt. Ne dediğinizi bile bildiğinizi düşünmüyorum. Bu mesajın amacı nedir? Mesela şakasız her konuya alakasız, gereksiz mesaj atıyorsunuz. Amaç nedir? Mesela burada İsmail Kartal'ı alaya alma amacınız nedir?Bırak gitsin ya. UCL çıkartan binim, istifası kabul olmayan binim.
Komik ve başarısız bir hoca bu sezon bakımında. Şaka komik o konuda haklıyım.Yanlış anlamayın, her mesajınız ofsayt. Ne dediğinizi bile bildiğinizi düşünmüyorum. Bu mesajın amacı nedir? Mesela şakasız her konuya alakasız, gereksiz mesaj atıyorsunuz. Amaç nedir? Mesela burada İsmail Kartal'ı alaya alma amacınız nedir?
Komik ve başarısız bir hoca bu sezon bakımında. Şaka komik o konuda haklıyım.
Kadroyu nasıl kendi kurmadı? Verid ama derbide bizi başarısızlıkla karşıladı. Eleştirmek saygısızlık mı oldu?Adam 65 yaşında şakan komik falan değil, saygısızlık. Başarız bir hoca değil. Dünyadan bir haber yaşayıp başkalarını alaya alıyorsun. Kadroyu kendi kurmadı, istediği adamlar alınmadı, ve kalsın dedikleri gönderildi. Belki de aktif en iyi futbol oynayan 5 takımdan birine futbol dersi verdi dün gece.
Eleştirmekle saygısızlık etmek arasında farkı bilmiyorsun, burada laf ediyorsun. Kadro 5 oyuncudan mı kuruluyor? Kadro sadece transfer ile mi kuruluyor, takımda oyuncu tutmakla olmuyor mu? Seninle tartışarak zamanımı boşa harcıyorum cidden.Kadroyu nasıl kendi kurmadı? Verid ama derbide bizi başarısızlıkla karşıladı. Eleştirmek saygısızlık mı oldu?
Eki Görüntüle 279748
Saygısızlık falan etmiyorum. Şaka ve eleştiriyi harmanlıyorum. Sen demedin mi istediği topçular alınmadı diye?Eleştirmekle saygısızlık etmek arasında farkı bilmiyorsun, burada laf ediyorsun. Kadro 5 oyuncudan mı kuruluyor? Kadro sadece transfer ile mi kuruluyor, takımda oyuncu tutmakla olmuyor mu? Seninle tartışarak zamanımı boşa harcıyorum cidden.
Seninle şakayla eleştiriyi harmanlayarak bir dalga geçerim, rapor butonunu kırarsın. Terbiyesizlik yapmanın ismi eleştiri olmuş; hatalıyım demek zor değil.
Önce mesajı oku, sonra okuduğunu anla, öyle cevapla. Konuyu da takipten çıkıyorum, sinir küpü ediyorsunuz insanı.
Geçsene. Çok korkuyorum yapmaSeninle şakayla eleştiriyi harmanlayarak bir dalga geçerim, rapor butonunu kırarsın. Terbiyesizlik yapmanın ismi eleştiri olmuş; hatalıyım demek zor değil.
Önce mesajı oku, sonra okuduğunu anla, öyle cevapla. Konuyu da takipten çıkıyorum, sinir küpü ediyorsunuz insanı.