Bu adam bile Fener'i bir yerlere getiremiyorsa, daha kimse getiremez, ne şampiyonluk ne Avrupa başarısı. İsmail kartal geri gelsin bari, başarıya ulaştırmaya en yakın teknik direktördü. 99 puan almıştı geçen sezonda.
Detaylar
Kim cevapladı?xLeomessi
Becerikli
Jose mourinho haberleri çıktığı dönemler Beşiktaş ile adı anılıyordu. Felaket bir şekilde gelmemesini söylüyordum ve vasat sever Beşiktaş taraftarımız beni linçliyordu. Fener aldığı gün, dünyanın aktif olarak en çağ dışı hocasını aldınız dedim. Bu sefer fenerbahçeliler, Beşiktaş alamadı ondan dolayı ağlıyorsun dediler. Şükür her dediğimiz çatır çatır ortaya çıktı. Türk futbol severler vasat severliği bırakmalıyız. Bazı durumlarda ise kendimizi kaf dağında görmemeleyiz. Bir hoca ismi geçiyor, koskoca Beşiktaş'a bu hoca mı gelecek? Koskoca Fenerbahçe'ye bu hoca mı gelecek? Gibi sözler çalkalanıyor. Ya kardeşim size koskoca olduğunuzu kim söyledi? Siz futbol dünyasında kimsiniz? Türkiye ligi dışında sizi kim umursuyor? Fanatik bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum bunu, safi para harcayıp sıfır yetiştirme, sıfır sistem ile boş boş devam edilsin. Yönetim değişse de aynısı olacak. Boşa ümitle beklemeyin, futbol bizi terk etmiş.
LA Knight
Üstün
Şu adamdaki gurur, cesaret kimsede yoktu. Öyle diğerleri gibi başkanı savunmadı. Ali'yi yiyip bitirdi. Canım hocam berbat futbol oynatsan da 7 yılda bir şey başaramayan adamı sayende 1 ay sonra kulüpten postalayacağız.
İsmail mesela sığıntılık yaptı Aziz, hocayla anlaşmış moralimizi bozdular dedi 2 ay sonra Ali Koç biz zaten Mart'tan beri konuşuyorduk dedi.
Canım hocam.
İsmail mesela sığıntılık yaptı Aziz, hocayla anlaşmış moralimizi bozdular dedi 2 ay sonra Ali Koç biz zaten Mart'tan beri konuşuyorduk dedi.
Canım hocam.
Görkem Say
Üstün
Galatasaray'lı dostlarım önümüzdeki süreçte çok eğleneceğiz çok. Bu Crying One gittiği her yerde Fenerbahçe'yi kötüleyecek. Portekiz bilmem nesi diye boşuna demiyorlar. Bu sene de tek eğlence yine Fenerbahçe.
Adamin derdi Fenerbahce ile degilki Ali Koc ile. Sahsi bir meseleye dondu bu olay. Umarim gittigi her yerde de Ali'yi itin seyine sokar su an camiada kimse Ali Koc'dan memnun degil zaten.
Adamin derdi Fenerbahce ile degilki Ali Koc ile. Sahsi bir meseleye dondu bu olay. Umarim gittigi her yerde de Ali'yi itin seyine sokar su an camiada kimse Ali Koc'dan memnun degil zaten.
Ben tek derdinin kovulmak oldugunu düşünüyorum. Tazminatını aldı muradına erdi. Göztepeye karşı tek isabetli şutun yok. Haksız verilen penaltı sayesinde 3 puan alsaydı ömrünü biraz daha uzatabilirdi. Bu sene de Galatasaray hakimiyeti altında ezileceğini bildiği için her türlü açıklamayı yaptı. Bu saatten sonra Arap ligi bunu hoca diye getirtir mi bilinmez ama son bir vurgun için oraya gidebilir.
Görkem Say
Üstün
Ben tek derdinin kovulmak oldugunu düşünüyorum. Tazminatını aldı muradına erdi. Göztepeye karşı tek isabetli şutun yok. Haksız verilen penaltı sayesinde 3 puan alsaydı ömrünü biraz daha uzatabilirdi. Bu sene de Galatasaray hakimiyeti altında ezileceğini bildiği için her türlü açıklamayı yaptı. Bu saatten sonra Arap ligi bunu hoca diye getirtir mi bilinmez ama son bir vurgun için oraya gidebilir.
Gidisatinda performansindan ziyade dogrudan yonetim odakli yaptigi aciklamalar var muhtemelen ki bizim icin bu sekilde daha iyi oldu simdi yonetimi iyiden iyiye topun agzina koymus oldu. Adamin CL'ye onem veriliyorsa bu tura kadar transfer yapilmamis olmasindan dolayi dedikleri seyler yanlis degil, muhtemelen Benfica maci oncesi alakasiz bir yoneticinin bu maci cok kolay almaliyiz tarzi yaptigi aciklama da sinirlendirmis adami. He tabi ki kadrolar arasi buyuk farklar yok, farkli hicbir oyun yoktu ve Benfica kotu zamaninda denk geldi elememiz lazimdi her turlu. Elindeki oyuncu grubu bu kadar kotuledigi seviyede bir oyuncu grubu degil. Ancak neticede gel gor ki Ali Koc'un 1 aydir transfer etmeye calistigi adam geldi senden turu aldi. Hocanin teknik - taktik olarak hicbir sey vaat edememesi ayri ama tabi ama en basta her seyden bu yonetim suclu. Bu son yaptigi aciklamalar da yonetimin gidisatinda tuz biber oldu ve muhtemelen de gidecekler.
Ote yandan haksiz verilen penaltida adamin ayagina net bir temas oldugu gibi bundan cok daha hafiflerinin GS'ye verildigini biliyoruz mesela Mertens penaltisi gibi. O toplara hic girmeyin bence yoksa en basta zararli cikacak takim sizsiniz.