YXEL 80

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Dilerim en kısa sürede bu kaşı, kirpiği güzele TFF gereğini yapar!

IMG_2852.webp

Kardeşim çocuk o ya. Ne istedin çocuktan be adam. Bu kadar gözünüz dönmüş mü nasıl bakıyorsunuz hayata ve futbola anlamıyorum ki. Galatasaraylı olarak söylüyorum bunu. Bir çocuğun formasından rahatsız olacak kadar ruh hastası mısınız? Babasına yazık. Polise de sakin ve olgun tavırları için helal olsun. Ancak olması gerekeni söylüyorum o çocuğun üstündeki formanın çıkartılması değil, o davranış bozukluğu gösteren adamın tribünden çıkarılmasıdır.

Sporun birleştirici gücü derken, ülkedeki çürümüş zihniyetin bir çocuğu bile hedef alacak kadar alçalabileceğini unuttuk maalesef. 3-4 yaşındaki bir çocuğa güç gösterisi yapmaktan utanmayan o zavallı, aslında kendi küçüklüğünü ve acizliğini tescillemiş durumda. Asıl korkunç olan ise bu vicdansızlığın tribünlerde sıradanlaşması ve ses çıkarılmadıkça cesaret bulması. Bu tarz ruh hastalarının spordan ömür boyu men edilmemesi, adalet sisteminin ve kulüplerin en büyük ayıbıdır. Yazık, gerçekten çok yazık...

Eklenen medyalar gözükmüyor bende ama yine de yazacağım.

Olayın Gençlerbirliği taraftarı ile alakası yok. Kendini bilmez, densizin biri yapmış. Gençlerbirliği taraftarı ona maç sonu hakkını vermiştir zaten. Biraz araştırırsanız yapan şahsın Kayserispor forması taşıdığı ve isminin Recai olduğunu bulabilirsiniz.

Aynısını birkaç Ankaragücü taraftarından oluşan bir topluluk, Galatasaray forması giyen çocuklara yapmıştı. Gençlerbirliği taraftarını çirkef Ankaragücü taraftarı ile karıştırmayın.

Sonradan insanların kafasında "Gençlerbirliği taraftarı öyle, Gençlerbirliği taraftarı şöyle" diye kalıp yargı oluşuyor.

Son düzenleme:
Olayın Gençlerbirliği taraftarı ile alakası yok. Kendini bilmezin biri yapmış. Gençlerbirliği taraftarı ona maç sonu hakkını vermiştir zaten. Biraz araştırırsanız yapan şahsın Kayserispor forması taşıdığı ve isminin Recai olduğunu bulabilirsiniz.

Aynısını Ankaragücü taraftarı, Galatasaray forması giyen çocuklara yapmıştı. Gençlerbirliği taraftarını çirkef Ankaragücü taraftarı ile karıştırmayın.
İsmi Şenel diyorlar X'te ifşa etmişler.

Konu dışı olabilir belki ama tamamen konu ile alakalı. Ben şu an konu neyse haksız olanı savunacağım çünkü X platformu harici bir yerde paylaşılmıyor, madem X'ten alıp atıyorsunuz belki konu dikkatimi çekti. Belki yapabileceğim bir şey var bu konu hakkında. Ama X platformunda olduğu için izleyebilmek için hesap açmak zorundayım.

Dosya Ekleri

• 1786829764297.webp
    1786829764297.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 9