İddia Fenerbahçe, Malick Fofana ile ilgileniyor!

Nene'yi satınca mumla arayacaksın, ayrıca U23. Oğuz yerli olarak elinde tutman gereken birisi. Kerem leş ona lafım yok. Ayrıca bu sezon parayı forvete yatırdığın için kime para sıkacaksın?
Mert Müldür defansif zaafiyeti biraz fazla olabilir ama arkasında Skriniar-Ake gibi bir tandem varken çok rahat rakibi darlayabilir. Semedo'da da defans gayet iyi.

45 civari verir su an Fenerbahce. O paralara anlasilacagini dusunuyorum ben. Arkasina bir U23 orta saha cekilirse harika olur. Semedo'dan cikabilsek keske yerine daha savunmaci ve stoper karakterli bir bek isterim ben bizi oyun kurulumunda da rahatlatacak ama o su an pek mumkun gorunmuyor. Nene ve Oguz konularinda katiliyorum. Cok iyi yedek ikisi de. Sol kanadi da Kerem'in goturecegini dusunuyorum. Transfer obezligi yapmayip bu son kalan zamanda nokta atisi transferler yapmamiz sart artik elimize UCL firsati da gelmisken.

Nene'yi satınca mumla arayacaksın, ayrıca U23. Oğuz yerli olarak elinde tutman gereken birisi. Kerem leş ona lafım yok. Ayrıca bu sezon parayı forvete yatırdığın için kime para sıkacaksın?
Bunları yönetimde biliyor. Ona rağmen yüksek teklif yaptığına göre hala kasa dolu.

Semedo'da da defans gayet iyi.
Kararları çok yanlış. Kart yemesini göze alarak müdahalede bulunması gerektiği yerde yapmıyor, çok alakasız bambaşka bir pozisyonda yapıyor. Oyuncuya nerede ne yapacağını bilmiyor.

Ya da borçla büyüyorsunuz bizim gibi.
Karar mekanizması kötü mü dalga mı geçiyorsunuz siz?

Yapacağın 3 tane nokta atışı orta saha transferi, kendine şov yapan adamı çekeceksen İrfan Can'ı al yedek kaleci olarak

Karar mekanizması kötü mü dalga mı geçiyorsunuz siz?
Geçen sezon onun yüzünden saçma sapan gollere davetiye verdik. Hiç güven veren oyuncu değil, en azından 3-5 maç daha iyi oynayarak kanıtlaması lazım.
Yapacağın 3 tane nokta atışı orta saha transferi, kendine şov yapan adamı çekeceksen İrfan Can'ı al yedek kaleci olarak
Ne İrfan'ı, biz kendi kalecimizi üretiyoruz.

Semedo-Mert idare eder orayı. Asıl mesele orta saha yedekleri.
Leş gibi kadro planlaması oldu zaten. Millet yüzsüzce İsmail ve Bartuğ diyorlar. Geçen sene bu yüzden linçliyorlardı kaç yıl oldu orta sahada Bartuğ var diye.

Ben Semedo'dan hiç haz edemiyorum. Ne kontrol edebiliyor ne de defans yapıyor. Mert bundan kötü olamaz herhalde ama forma şansı alamadı hala. Şaşırtıcı.

Şu yabancı sınırı ortalığın içine etti. Talisca gidecekse bile küstürülerek gidecek; bi karaktersiz arap bir de karaktersiz brezilyalıyı yok pahasına yolladık . Bir de diyorlardı Aziz başkanım ne yapar eder kariyerlerini bitirir diye.

Bartuğ kullanılması gereken birisi, İso ederinde satılmalıydı ama Kante'ye yedek olacak. Semedo-Mert hâlen daha idare edebilecek bir duo.
Geri kalanlar full şenlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…