Captain Skriniar 112

Üstün
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Son zamanların kötü gidişatından sonra Fenerbahçe, İsmail Kartal ile milli aradan sonra yolları ayırabilir. Olası bir ayrılmada Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü sizce kim olmalı?

Boşta olan bazı teknik direktörler:
  • Domenico Tedesco
  • Pep Guardiola
  • Vitor Pereria
  • Antonio Conte
  • Aykut Kocaman
  • Abdullah Avcı
  • Sergen Yalçın
  • Fatih Terim

Olması gereken Tedesco'nun devam etmesiydi. Sebebi Tedesco'nun çok iyi bir teknik direktör olması değil, -bence öyle ama- sebebi bu ligi eşek bile olsa rekabetçi bir takımı yönetebiliyorsa herhangi birinin devamlılığı olduğu sürece şampiyon yapabileceğinden kaynaklı. Adam her şey güllük gülistanlık giderken, şampiyonluk yarışında puan farkı 1 iken dahi bana bir transfer sezonu ve sezon öncesi kampı imkanı verin derken gerçekleri söylüyordu ama kimse dinlemedi.

Hadi Tedesco gitti, gelmesi gereken ya Conte ya da Nuri Şahin'di. Yine bu ikisine gitmediler, gittiler Aykut-İsmail ikilisine takıldılar yine. Conte zaten sezon öncesi kampı geçirmediği takıma gelmez, dolayısıyla o patladı. Şu an yapılması gereken şey gayet basit. Ligin yarısına kadar İsmail Kartal ile devam etmek ve şampiyonluk yarışındaki kopup kopmamaya bakıp ona göre plan yapmak. Eğer kopulduysa büyük transferlere girmeyip gelecek sezon planlamasını yapmak, takımı SL potasında tutmaya odaklanmak. Devamında ise bütün kurşununu yazın yeni teknik direktör ile atmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olması gereken Tedesco'nun devam etmesiydi. Sebebi Tedesco'nun çok iyi bir teknik direktör olması değil, -bence öyle ama- sebebi bu ligi eşek bile olsa rekabetçi bir takımı yönetebiliyorsa herhangi birinin devamlılığı olduğu sürece şampiyon yapabileceğinden kaynaklı. Adam her şey güllük gülistanlık giderken, şampiyonluk yarışında puan farkı 1 iken dahi bana bir transfer sezonu ve sezon öncesi kampı imkanı verin derken gerçekleri söylüyordu ama kimse dinlemedi.

Hadi Tedesco gitti, gelmesi gereken ya Conte ya da Nuri Şahin'di. Yine bu ikisine gitmediler, gittiler Aykut-İsmail ikilisine takıldılar yine. Conte zaten sezon öncesi kampı geçirmediği takıma gelmez, dolayısıyla o patladı. Şu an yapılması gereken şey gayet basit. Ligin yarısına kadar İsmail Kartal ile devam etmek ve şampiyonluk yarışındaki kopup kopmamaya bakıp ona göre plan yapmak. Eğer kopulduysa büyük transferlere girmeyip gelecek sezon planlamasını yapmak, takımı SL potasında tutmaya odaklanmak. Devamında ise bütün kurşununu yazın yeni teknik direktör ile atmak.
Şunu akıl etmiş olsalar kendilerine 'Paralı köpekler' diyen adamı başa geçirmezlerdi.

Fatih Terim ne alaka?
Bir ipte iki cambaz oynamaz.
Koltuk altına iki karpuz sığmaz.
Horozu çok olan köyde sabah olmaz.

Siper et, iki elinle siper et.
Adam sigaradan gitti, usta.
Bana ne ya, bana taşı taşı dediler.

Şunu akıl etmiş olsalar kendilerine 'paralı köpekler' diyen adamı başa geçirmezlerdi.

Keskin sirke, küpüne zarar.

Şunu akıl etmiş olsalar kendilerine 'Paralı köpekler' diyen adamı başa geçirmezlerdi.
Bence İsmail de idare eder ama Aziz Bey her kongrede artistlik yapıp Greenwood ve Ake hariç net ilk 11 oynayacak transfer yapmazsa böyle olur. Vedat + hızlı forvet, Ake, yerli sol stoper yedeği, iyi bir sol kanat, sağ bek ve iyi bir 8 yedeği almalıydı ama hacize Nene Pağa yok diyor anca. Misal ben olsam Kerem-Oğuz'u yedek yapıp, Nene'yi satıp sol kanat, Lukaku yerine Talisca tutup ya da iyi bir santrafor, Semedo yerine en kötü Osayi ya da Guendouzi satar, yabancı oyun kurabilen 8 ya da Hakan'ı alırdım. Ve Ake'ye yedek olarak Yusuf Akçiçek'i opsiyonlu kiralardım.