Ben dünkü olaya aynı bu forum üzerinde bunun gibi teröristlerin tutuklanma sayısının inşallah artar diye temenni de bulundum. Bence sen benim dediklerim üzerinden yanlış fikre sürükleniyorsun; ben GS'li bile değilim.
GS'li değilsin de işte ağzından Fener düşmeyen birisin. Az ağzına al, sürekli Fener demekten papağan olmuşsun.

GS'li değilsin de işte ağzından Fener düşmeyen birisin. Az ağzına al, sürekli Fener demekten papağan olmuşsun.
Hiğğğ ne dedi bak çok alındım şimdi hee ne oldu fener kutsal bir takım mı dokunulmazlığı ve hakkında bir şey söylemek yasak mı. Ama sanırsam sen çok alıngansın hemen yükseliyorsun(12 senedir şampiyon olamıyorsunuz desem kıpkırmızı olacak adam ) seni sakinliğe ve sükunete davet ediyorum bu bir takım unutma :D.

Hiğğğ ne dedi bak çok alındım şimdi hee ne oldu fener kutsal bir takım mı dokunulmazlığı ve hakkında bir şey söylemek yasak mı. Ama sanırsam sen çok alıngansın hemen yükseliyorsun(12 senedir şampiyon olamıyorsunuz desem kıpkırmızı olacak adam ) seni sakinliğe ve sükunete davet ediyorum bu bir takım unutma :D.
Zaten olay 12 senedir şampiyon olamayan bir takıma "kollanmasa 2. olamayacaklar" demeniz. Bu takım bu 12 senede hep 2. mi oldu orası da ayrı konu. Bu ligde en çok hakkı yenen takıma bir de kollanıyor dediğiniz zaman gerçekten komik oluyor.

Zaten olay 12 senedir şampiyon olamayan bir takıma "kollanmasa 2. olamayacaklar" demeniz. Bu takım bu 12 senede hep 2. mi oldu orası da ayrı konu. Bu ligde en çok hakkı yenen takıma bir de kollanıyor dediğiniz zaman gerçekten komik oluyor.
En çok hakkı yenen değil başarısızlığınızdan dolayı 2. olan takımsınız yıllarca futbol bilgisi olmayan adamı başkan yapıp üzerine forvet ibaresi olmayan adamları forvet diye alırsanız sadece bu noktalarda değil diğer mevkilerde de ayrı ayrı senelerde sorun yaşarsınız 2. bile olmanız zaten başarı. Bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsanız eğer Avrupa'da Ülkemize bu güzel Türkiyemize başarı getirirdiniz . Kaldı ki bu ligde elle tutulabilecek bir takım maalesef yok siz futbol izliyorum sanabilirsiniz ama avrupaya çıktığında random takımdan 6 yiyip geri geliyorsunuz ve ya savaşta olan ülkeye de yenilmek bir tercih olabilir. Ben herhangi bir takım savunmasında değilim ama söylediklerim nedense sizi rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Arkadaş delüzyonel boşuna uğraşmanızı tavsiye temem. Engel basıp geçin.
Buna uzunca süre güleceğim evet en çok da neye güleceğim biliyor musun 13 senedir şampiyon olamıyorlar şeklin de google üzerinde güncellenecek bilgiye. Avrupa da bir başarıya ulaşın da ben sanrılar gördüğüme inanacağım ama olamazsanız kim sanrılar görüyor olacak onu merak ediyorum.

Buna uzunca süre güleceğim evet en çok da neye güleceğim biliyor musun 13 senedir şampiyon olamıyorlar şeklin de google üzerinde güncellenecek bilgiye. Avrupa da bir başarıya ulaşın da ben sanrılar gördüğüme inanacağım ama olamazsanız kim sanrılar görüyor olacak onu merak ediyorum.
Hani GS tutmuyorsunuz siz hangi takım tutuyorsunuz? Tuttuğu hiç bir takım Avrupa'da iyi değil.