eternatus 31

Uzman
Cihan kamer şu anda Milan ile masada ve şartlar hakkında konuşuyorlar. Buradan dönmez diyorum. Leao'nun da gelmesi durumunda Fenerbahçe'nin güncel hücum hattı Vedat Muriqi, Leao-Asensio-Greenwood şeklinde olacak.

Saçmalığın daniskası. Leao zaten mental olarak patlak hadi onu bırakalım Fb'ye geldi çok mutlu oldu, şehri çok sevdi falan... Solda leao önde vedat 10 numara asensio sağda greenwood diye bir dizilim olamaz. Kanatlarını böyle yapacaksan Asensio'dan çıkıp orta sahaya yerli bir ekleme yapman şart ya da Asensio'yu sağ kanat yedeği olarak kullanacaksın. Burada da Kerem+Nene ıskartaya çıkıyor.

Galatasaray son anda bir şey yaparsa alma ihtimali yükselir.
Son anda yapacağı şey: Dursun Özbek'in Milan başkanına Facebook'tan yapacağı opsiyonlu kiralık teklifi

Saçmalığın daniskası. Leao zaten mental olarak patlak hadi onu bırakalım Fb'ye geldi çok mutlu oldu, şehri çok sevdi falan... Solda leao önde vedat 10 numara asensio sağda greenwood diye bir dizilim olamaz. Kanatlarını böyle yapacaksan Asensio'dan çıkıp orta sahaya yerli bir ekleme yapman şart ya da Asensio'yu sağ kanat yedeği olarak kullanacaksın. Burada da kerem+nene ıskartaya çıkıyor.

Ben de Rashford alınmasını istiyordum ama Kerem'den iyidir ya Leao.

Vallahi gönül dişli rakip istiyor ama hala sorunu dışarıda arayan bir rakip var. Çocukluğumdaki Fener-Galatasaray kapışmalarını özledim. İki takım taraftarı da diken üstünde izlerdi maçları. Galatasaray taraftarı olarak bu yorum bana düşmez ama bir hocanın her sene değişmesi bence iyi bir şey değil. Bu benim şahsi görüşüm. Süreklilik istiyorsan şans vereceksin. Bir oyuncu olmuyorsa olmuyordur. Belli başlı isimler var yedekte. Onlar Fenerbahçe'ye ne kadar katkı sundu? Ben sunduğunu pek göremedim.

Hiçbir başarı yokken herkese 10 milyon 20 milyon 40 milyon veriyorlar. İlginç.

Sen hangi basariyla veya oyuncu satisiyla gecen yil 130 milyon harcadin hocam?

Saçmalığın daniskası. Leao zaten mental olarak patlak hadi onu bırakalım Fb'ye geldi çok mutlu oldu, şehri çok sevdi falan... Solda leao önde vedat 10 numara asensio sağda greenwood diye bir dizilim olamaz. Kanatlarını böyle yapacaksan Asensio'dan çıkıp orta sahaya yerli bir ekleme yapman şart ya da Asensio'yu sağ kanat yedeği olarak kullanacaksın. Burada da Kerem+Nene ıskartaya çıkıyor.

Nene gidecek zaten buyuk ihtimalle. U23 kontenjani sag bek + sol bek + orta saha + forvet icin kullanilacak gibi. Solda Kerem, sagda da Irfan olacak sanirim rotasyon icin. Musaba ile Cengiz'de gidecek gibi.

Son düzenleme:
Leao büyük fırsat transferi. Çok güçlü bir hücum hattı kuruluyor, zaten İsmail Hoca 30 metrede hücum futbolu oynatacağım diyor. Bu hücum hattıyla hedef sadece Süper Lig olmamalı, ŞL olmasa bile UEFA kupası alıp getirmeleri gerekiyor.

Nene gidecek zaten buyuk ihtimalle. U23 kontenjani sag bek + sol bek + orta saha + forvet icin kullanilacak gibi. Solda Kerem, sagda da Irfan olacak sanirim rotasyon icin. Musaba ile Cengiz'de gidecek gibi.
Bu kadar fazla oyuncu alınacağını sanmıyorum. Alınırsa şaşırırım açıkçası. Çünkü Aziz Yıldırım seçim öncesi "takım iyi, 3 - 4 transfer yapılır" gibisinden konuşuyordu. Dediğiniz transferler de yapıldığı zaman zaten yeni bir 11 kurulmuş oluyor neredeyse.