Fenerbahçe şampiyonluk umudunu son haftaya bıraktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
Galatasaray olarak haftaya şampiyon olacağız ama şahsen ben içim buruk şekilde şampiyon olacağım bugünden sonra.

Ne buruğu önemli olan sonuç. Sonuca ulaştıktan sonra gerisi önemli değil. Türkiye geneli önemli bir denemede 50 AYT yapıp gerçek sınavda 60 AYT yaparsan o 50 nete üzülecek misin? Yok. Böyle bak. Derbi bu herkes birbirini yenebilir.

Tabii ki herkes herkesi yenebilir ama tüm sezon esip gürleyip FB karşısında bu kadar ayağımızın dolanmasına üzüldüm. Sıfır oyun, sıfır hırs. Mayıs bizim, stad bizim, taraftar bizim, şampiyonluk maçı, rakibin 10 kişi... Ona rağmen bu sonuç. İşte bu yüzden burulurum biraz.

Bu iddia tutmaz gibi ama inşallah tutar kaç yıl sene geçti fener halen şampiyon olamadı.

GS sanki bir şeyler deniyor gibi geldi bana, yani bu kadar önemli maçta bu kadar rezil oynamak falan.
Ne garip takımız ya. Bayern’i ezdik biz bu stadda 70 dk nefes aldırmadık ama gel gelelim FB’ye karşı oynadığımız oyuna bak. Çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…