- Makaleler
- 6
Galatasaray kapanır hocam bu sezon, küme düşer. Fener şampiyon bu sene.
Mayıs ayına kadar böyle takılın.
Bu arada şunu eklemeyi unutmuşsun (!)
Galatasaray kapanır hocam bu sezon, küme düşer. Fener şampiyon bu sene.
3 senelik GS dominasyonu:Mayıs ayına kadar böyle takılın.
Bu arada şunu eklemeyi unutmuşsun (!)
Ben de GS'liyim hocam. Objektif olarak yorum yaptım. Her sene aynı şeyler yaşanıyor. Sürekli şans olmaz. Son dakikada müthiş bir transfer gelmez. Mesela geçen sezon Avrupa rezalet geçti. 5. yıldız daha önemli gibi söylemlerle taraftarı kandırdılar. Yani hep dört ayak üstüne düşme durumu var. Bu sefer farklı olacak gibi. Geçen gün Kerem olayı yüzünden taraftar ortalığı ayağa kaldırdı ve yönetimi istifaya davet etti. Kaleci olayı daha büyük yangına sebep olacaktır. Sonra Avrupa maçlarında istenen sonuçlar olmazsa, bu sene GS paramparça olur.Fener şampiyon? Unuttum o ikiliyi görmeyeli.
GS bir şekilde şampiyon olur.
Bu takımın bir 12 Nisana daha ihtiyacı var.Ben de GS'liyim hocam. Objektif olarak yorum yaptım. Her sene aynı şeyler yaşanıyor. Sürekli şans olmaz. Son dakikada müthiş bir transfer gelmez. Mesela geçen sezon Avrupa rezalet geçti. 5. yıldız daha önemli gibi söylemlerle taraftarı kandırdılar. Yani hep dört ayak üstüne düşme durumu var. Bu sefer farklı olacak gibi. Geçen gün Kerem olayı yüzünden taraftar ortalığı ayağa kaldırdı ve yönetimi istifaya davet etti. Kaleci olayı daha büyük yangına sebep olacaktır. Sonra Avrupa maçlarında istenen sonuçlar olmazsa, bu sene GS paramparça olur.
Ben de GS'liyim hocam. Objektif olarak yorum yaptım. Her sene aynı şeyler yaşanıyor. Sürekli şans olmaz. Son dakikada müthiş bir transfer gelmez. Mesela geçen sezon Avrupa rezalet geçti. 5. yıldız daha önemli gibi söylemlerle taraftarı kandırdılar. Yani hep dört ayak üstüne düşme durumu var. Bu sefer farklı olacak gibi. Geçen gün kerem olayı yüzünden taraftar ortalığı ayağa kaldırdı ve yönetimi istifaya davet etti. Kaleci olayı daha büyük yangına sebep olacaktır. Sonra Avrupa maçlarında istenen sonuçlar olmazsa, bu sene GS paramparça olur.
Ama ben fener ile şampiyon sözlerinin birleşmesine daha hazır değilim...
Neyse ya lig sonu belli olacak her şey.
Livakovic Trabzonspor maçından beri oynamak istemiyor, teklifler var zaten. Çalım atmak için yapılmış olsa bile iyi bir kaleci faydası olacaktır.Sadece Galatasaray'a çalım atmak için yapılmış bir transfer değildir diye umuyorum. Ya Livakovic'i satacaklar ki zor gibi örünüyor çünkü Livakovic'in Türkiye'de kalmak istiyorum diye açıklamaları var ya da Livakovic'i kadro dışı bırakacaklar ki böyle bir kaleciyi de kadro dışı bırakmak akıl karı değil. Ederson kötü demiyorum fakat Fenerbahçe'nin bu kadro planlamasını yapabileceğini ummaktan başka çarem yok gibi, malum Fenerbahçeyi biliyorsunuz. İnsan kendisini en kötüsüne hazırlamak zorunda.
Sadece Galatasaray'a çalım atmak için yapılmış bir transfer değildir diye umuyorum. Ya Livakovic'i satacaklar ki zor gibi örünüyor çünkü Livakovic'in Türkiye'de kalmak istiyorum diye açıklamaları var ya da Livakovic'i kadro dışı bırakacaklar ki böyle bir kaleciyi de kadro dışı bırakmak akıl karı değil. Ederson kötü demiyorum fakat Fenerbahçe'nin bu kadro planlamasını yapabileceğini ummaktan başka çarem yok gibi, malum Fenerbahçeyi biliyorsunuz. İnsan kendisini en kötüsüne hazırlamak zorunda.
Türkiye'de duracağını sanmıyorum. Boğazı kesildikten sonra oynamak istemiyor.Benim hayalim Liva'nın BJK'ye gitmesi çünkü resmen kaleci sorunları var ama onların da yabancı sayısı fazla olduğu için yemez.