25457
Uzman
- Ederson (İzinli)
- Archie Brown (Sakat)
- Nelson Semedo (Sakat)
- Fred (Cezalı)
- Edson Alvarez (Sakat)
- Jhon Duran (İzinli)
- Dorgeles Nene (Milli takımda)
- Youssef En-Nesyri (Milli takımda)
- Anderson Talisca (Sakat)
Beşiktaş'ta aklını kullanabilen epi topu 3-4 tane adam var, birini ganyancı öğlen yemeği niyetine yedi. Diğerlerini futboldan soğuttu, 6 milyona aldığımız Almanya U21'in bekini bırak sahaya sürmeyi kadroya almamak için elinden geleni yapıyor. İnanılmaz bir hainlikle karşı karşıya takım.Kadro kalitesi hala BJK'den yüksek. Tabi takımın kazanmasını istemiyorum bence direkt bu dandirik kupadan elenmek FB için daha iyi olur.
Hiçbirini alamayıp Feda'ya girelim, bu seneki tüm transfer bütçesini verelim Dusan'a. Bir tane de yeni saha yapalım basketbol için. Hiç yoksa camia olarak bizi mutlu eden adamı mutlu edelim.Beşiktaş'ın maalesef ki bu süt kupasına ihtiyacı var, ne hale geldik yahu. Avrupa'ya gidiş için şu kupayı istiyoruz, zira ligde haller içler acısı.
Futbol takımında durum o kadar vahim ki basketbolu takip etmeye başladım artık, neyse ki orada süper gidiyoruz. Şu futboldaki transfer bütçesi dediğin gibi orada olsa harika şeyler yapar Dusan hoca.Hiçbirini alamayıp Feda'ya girelim, bu seneki tüm transfer bütçesini verelim Dusan'a. Bir tane de yeni saha yapalım basketbol için. Hiç yoksa camia olarak bizi mutlu eden adamı mutlu edelim.
Her şeyiyle mükemmel orası, kapalıda yaptığımız tribünü tüm salon olarak orada yapabiliyoruz. Dusan da her seferinde taraftarı ateşliyor sağ olsun. Canımız ciğerimizdir, Boğaz Köprüsü'nden atla dese atlarız.Futbol takımında durum o kadar vahim ki basketbolu takip etmeye başladım artık, neyse ki orada süper gidiyoruz. Şu futboldaki transfer bütçesi dediğin gibi orada olsa harika şeyler yapar Dusan hoca.