U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 10 Aralık 2025 #11 Şu eksikler derbiden önce olacaktı var ya..
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 10 Aralık 2025 #12 Uranos dedi: Şu eksikler derbiden önce olacaktı var ya. Genişletmek için tıkla... Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu?
Uranos dedi: Şu eksikler derbiden önce olacaktı var ya. Genişletmek için tıkla... Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu?
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 10 Aralık 2025 #13 SHERLOCKED dedi: Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu? Genişletmek için tıkla... Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil.
SHERLOCKED dedi: Çok komik bir yorum. Kazanmak için rakibin zayıf olmasını istiyorsun. Neyi kanıtlamış olacaksın? Eksik bir Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu mu? Genişletmek için tıkla... Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 10 Aralık 2025 #14 Uranos dedi: Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil. Genişletmek için tıkla... Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım.
Uranos dedi: Önemli olan puan durumu değil mi? Liderliği garantiledikten sonra rakibin güçlü olup olmaması sorun değil. Genişletmek için tıkla... Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.937 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 10 Aralık 2025 #15 SHERLOCKED dedi: Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde. Atatürk’ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni.
SHERLOCKED dedi: Değil. Siz Atatürk'ün sporcuda aradığı sıfatların sadece ikincisini okumuşsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde. Atatürk’ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 3 Beğeniler 2.171 10 Aralık 2025 #16 Senin tuttuğun takım şampiyon olsun. Ne geçecek eline? Yapman gereken izlediğin maçtan keyif almaktır. Bu da maçtaki rekabete bağlıdır. Uranos dedi: Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde. Atatürk'ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni. Genişletmek için tıkla... Sıfatlardan biri Türk olmak değil. Ve sizi Atatürk düşmanı olarak göstermek gibi bir niyetim de yok. Sadece onu anlayamadığınızı belirtiyorum.
Senin tuttuğun takım şampiyon olsun. Ne geçecek eline? Yapman gereken izlediğin maçtan keyif almaktır. Bu da maçtaki rekabete bağlıdır. Uranos dedi: Kadrodaki futbolcuların yarısının Türk olmadığından haberin yok herhalde. Atatürk'ü örnek verip boş boş Atatürk düşmanı gibi gösterme beni. Genişletmek için tıkla... Sıfatlardan biri Türk olmak değil. Ve sizi Atatürk düşmanı olarak göstermek gibi bir niyetim de yok. Sadece onu anlayamadığınızı belirtiyorum.